Friday, November 11, 2016

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut


Sakit pinggang? 
Sakit belakang?
Sakit lutut?
Sakit senggugut yang teruk?
Rasa kebas-kebas kaki?
Resdung?
Pening-pening?

Jangan risau! InshaaAllah dengan adanya bahan-bahan utama di dalam Biobax seperti Habatussauda, Minyak Zaitun (Olive Oil) dan Minyak Kayu Putih (Eucalyptus Oil), ianya dapat melegakan dan menghilangkan rasa sakit-sakit tersebut. 


Untuk makluman semua, Biobax mengandungi bahan-bahan organik dan tidak menggunakan bahan kimia terlarang. Ia juga mengandungi Essential Mineral Oil yang tinggi kos penghasilannya serta lebih berkualiti dari segi penyerapan pada kulit.


8/10 WANITA MENGANDUNG DIHANTUI MASALAH SKT BELAKANG
.
Nak tak kami dedahkan cara untuk hilangkan kesakitan itu?
.
Baca KISAH BENAR ini..
.
Masa awal2 pregnen dulu Kak Nora selalu mengadu skt belakang dan bhgn pinggang kat asben. Boleh dia buat donoo jer. (walaupun kak nora tahu bkn dia buat x tahu.. tapi sebenarnya dia dah habis idea dah mcmn nk setelkan mslh skt pggg ni).
.
Kadang2 tu sampai tak boleh tido malam pun ada. Yerla kan, bila datang skt tu, memang serba tak kena lah, mengiring sini skt, duduk skt, meniarap pon skt. Dah pkai macam2 jenis minyak dah semuanya tak menjadi! Adoyaii...
.
Bila masuk bulan ke-5 hamil, Bhgn belakang Kak Nora semakin skt. Masa tu, kebetulan Kak Nora nampak iklan BIOBAX di fb. pastu try lah pujuk asben kak nora utk belikan. Alhamdulillah dia setuju utk belikan. Tenkiuu Mohd Azizul! Muah.
.
Bila sampai je BIOBAX tu, kak nora terus spray di bhgn pinggang dan blkg. Memang best sangat bau dia.. Wangii sgt2. Sejuk2 dan berangin gitu.. Memang best lah! Sedar tak sedar, skt pinggang dan blkg kak nora terus hilang.. Sirius tak tipu!
.
Kak nora mintak asben kak nora utk spray dan sapu di bhgn blkg sblm tido. Mmg tido nyenyak sgt2 mlm tu.. Bangun pagi pun fresh dan langsung x rasa skt lagi. Asben siap ckp mcm ni lagi..
.
"KENAPALAH TAK JUMPA BIOBAX NI AWAL-AWAL LAGI.. KANG SENANG TAKDELAH SAYANG SKT BLKG LAGI.."
.
Alhamdulillah.. sejak hari tu, memang kak nora rekemen kan BIOBAX ni kpd lebih ramai orang.. lebih2 lg utk yg sdg pregnen.
.
=====================
APA ITU SPRAY BIOBAX ?
=====================
.
 Dirumus khas bagi menghilangkan skt belakang, pinggang dan skt kaki.
 Cuma spray sahaja di bahagian yang skt dan kesakitan itu akan mula hilang.
 Sebotol boleh tahan 2 bulan. Sebotol boleh spray hampir 500 kali.
 Mengandungi Habbatus Sauda dan Minyak Zaitun. Mudah meresap dalam kulit untuk merawat dari dalam.
 Ada kelulusan KKM dan Dijamin HALAL.


===========================
NAK SEMBUH DENGAN BIOBAX?
===========================
.
.
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)


"Biobax Cool Therapy Melegakan Sakit Belakang.Pernah tak korang di ganggu rasa sakit belakang dan sakit pinggang..Mesti pernah kan kan kan..Cakap bab sakit belakang dan sakit pinggang,Lya memang selalu rasa sakit belakang dan juga sakit pinggang bila terlalu lama duduk dalam kereta,terutama dalam perjalanan balik kampung..Ya la kan,perjalanan balik kampung kadang kadang makan masa tiga empat jam lamanya..Bila asyik duduk je kat dalam kereta,mudah sangat sakit pinggang..Hari tu Lya ada la citer bab bab sakit pinggang dan sakit belakang kat Mommy Irra,sahabat blogger Lya..Mommy Irra syorkan Lya gunakan Biobax Cool Therapy untuk rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Kata Mommy Irra..Biobax Cool Therapy memang terbaik untuj rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Terpengaruh jugak la dengan cerita cerita Mommy Irra.Lya dapatkan satu botol Biobax Cool Therapy.Bila dah guna Lya dapat rasa keberkesanannya.. Bila sakit pinggang Lya spray Biobax Cool Therapy ,usap usap sikit dah rasa lega..Alhamdulillah....Berkesan.Biobax Cool Therapy melegakan sakit belakang dan sakit pinggang yang Lya alami sekian lama.."

(Pemilik Blog : Akif Imtiyaz)



==========================================
MAK & AYAH SELALU MENGADU SAKIT BELAKANG?
==========================================
.
Takkan kita sebagai ANAK nak BUAT X TAHU je kot.. BERDOSA tau. JGN RISAU, kami ada JALAN PENYELESAIAN..
.
----------------------------------------------
CUBA BACA KISAH MEREKA INI
----------------------------------------------
.
"Hari tu saya dah mintak ayah saya kat kampung untuk try BIOBAX ni. Dulu dia selalu sakit bila nak jalan. Lepas dah spray benda ni kat belakang dia, alhamdulillah 5 minit je terus segar balik. Siap boleh try angkat kampit beras lagi.. (Razman - Bangi)
.
"Lega bila dapat tahu mak saya dah boleh solat dengan sempurna lepas guna BIOBAX ni. Kalau dulu kesian saya tgk lagi2 masa rukuk tu. Memang berkesan betul produk ni. Next time memang akan repeat order bila abis nanti. (Pn Mariam - Port Dickson)
.
"Masa beli dulu mcm x berapa yakin sangat dengan produk ni. Ingatkan macam minyak urut biasa je. Tapi kesannya memang power sikit. Sembur je dan sapu2 sikit terus rasa mcm bahagian yang sakit tu semakin hilang. Bau pun wangi dan x melekit. TQ bro sebab jual (Saffrin - Bentong)
.

Bau Biobax yang harum dan nyaman juga boleh dihidu untuk menghilangkan rasa mengantuk atau menghilangkan resdung ataupun mahu lena tidur malam.
























===========================
NAK SEMBUH DENGAN BIOBAX?
===========================
.
.
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)
Whatsapp "BIOBAX" ke 012-2510874 (Nurul)

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.