Thursday, September 22, 2016

Cellmaxx SUPERFOOD

"Cellmaxx Membantu Tubuh Sembuh Secara Semulajadi dalam masa 7 hari Mengatasi Penggunaan Ubat-ubatan Biasa!"


Cellmaxx Menjana Stem Cell Untuk Kulit Putih Gebu, Menghilangkan Jerawat, Jeragat, Parut, Awet Muda, Menambah Tenaga dan Kesihatan Luar dan Dalam.


Terbukti Cellmaxx telah memenangi anugerah ASIA PASIFIC GOLDEN BRAND PRODUCTS. Hanya dengan pengambilan Cellmaxx anda tidak perlu lagi mengeluarkan kos puluhan ribu ringgit bagi melakukan proses pembedahan pengambilan air tulang sum-sum untuk merawat penyakit kronik.

CellMaxx Penting Untuk Anda yang:

  1. Sihat
  2. Sakit
  3. Nak kesihatan optimum
  4. Nak hamil
  5. Nak anak bijak
  6. Nak awet muda
  7. Nak cantik
  8. Nak menguruskan badan (bagi yang berlebihan berat badan sahaja)
  9. Takut dengan doktor
  10. Give up dengan rawatan yang tidak berkesan
  11. Nak mengelakkan kos rawatan yang tinggi
"Tidak mungkin akan ada produk stem sel lain yang boleh menyaingi atau menyerupai Cellmaxx kerana ia telah dipaternted oleh Dr Reza."  - Dr Zainal Abidin (Panel Penasihat Kesihatan Cellmaxx)
DAPATKAN CELLMAXX SEKARANG!
 
1 kotak :   14 Sachet x 3 gram
 
SMS/Whatsapp: 
cellmaxx ke 012-2510874
Cellmaxx adalah dalam bentuk serbuk yang perlu dicampur air untuk diminum. Campurkan 1 sachet Cellmaxx dengan setengah gelas air sejuk (jangan guna air panas). Mempunyai perisa peach yang lazat.


Serbuk Cellmaxx yang belum dicampur dengan air





Memperkenalkan CEO kami Dr Reza Ibrahim. Anak muda yang bertanggungjawab menghasilkan Cellmaxx untuk manfaat anda.


Panel Penasihat Kesihatan Cellmaxx Prof Dr Haresh Kumar & Dr Zainal Abidin

Apa beza Cellmaxx berbanding stem sel buah2an seperti jenama-jenama terkenal yang terdapat di pasaran?
Stemcell buahan x match dengan DNA manusia.
Stem cell dari buah2an atau tumbuhan hanya bertindak sebagai supplement kerana ia tidak sama dengan DNA manusia. Ia tidak mampu menambah stem sel dalam badan anda seperti Cellmaxx. Ini adalah kajian klinikal.

Cellmaxx Untuk Orang Sihat dan Sakit
Orang sihat lebih-lebih.lagi wajib minum cellmaxx sebelum kita sakit dan supaya semua sel badan kita diganti segera.
Orang yang sudah sakit apalagi jika sakit lama, mesti mengambil sekurang-kurangnya 10 kotak Cellmaxx untuk.membantu membina semula sel yang sudah rosak.
Badan kita mempunyai kira-kira 40 trillion sel dan 1 sachet Cellmaxx akan mengeluarkan 3 - 4 juta stem sel baru.
Ambil Cellmaxx 3 kali sehari pagi, tengahari dan malam sebelum tidur bagi yang sedang sakit 
Badan yang sudah sakit memerlukan masa untuk memulihkannya. Malahan cellmaxx akan membantu memulihkan juga bahagian badan yang lain yang belum muncul simpton sakitnya tetapi telah pun mulai rosak sel-sel nya. Jadi Cellmaxx akan repair badan kita keseluruhannya serta akan memaksimakan kesihatan kita apabila kita mengambil Cellmaxx secara konsisten.
Jangan sayang duit, badan kita tiada galang gantinya. Tiada spare part dan nilainya tiada tandingan.
Dapatkan Cellmaxx sekarang.

Rawat diri anda dengan Cellmaxx

Cellmaxx menjana stem sel untuk kecantikan- putih gebu, awet muda, menghilangkan parut, jerawat dan jeragat, memberi tenaga dan kesihatan yang hebat tanpa ubat-ubatan atau bahan kimia,
Cellmaxx dari Aphanizomenon flos-aquae AFA yang tumbuh liar di tanah tinggi, bebas dari segala pencemaran alam dan organik pula.


Rawat masalah hiperaktif anak-anak anda dengan Cellmaxx


Rawat penyakit darah tinggi atau darah rendah dengan Cellmaxx


Cellmaxx menyebabkan terbentuk sel NK (Natural Killer Cell) yang membunuh sel-sel kanser. Cellmaxx mampu menyembuhkan kanser. (barah).


Rawat batu karang dengan Cellmaxx



Cellmaxx untuk mendapat zuriat. Telah cuba bermacam-macam cara untuk mengandung tapi tak berjaya. Cubalah Cellmaxx. Insyaallah berjaya.



Cellmaxx untuk merawat penyakit jantung. Penyakit jantung sembuh menggunakan Cellmaxx.


Cellmaxx untuk merawat sakit sendi (arthritis). Sakit yang tak tertahan di sendi-sendi akibat penyakit arthritis? Jangan tunggu lagi ambil Cellmaxx untuk menyembuhkan arthritis (sakit sendi).



Tahukah anda Kenapa Anda Jatuh Sakit?

Jawapannya adalah seperti berikut:

NK (Natural Killer Cell) adalah pembunuh semulajadi sel-sel kanser. NK hanya boleh didapati dalam AFA Cellmaxx.



ANDA PATUT TAHU 
1 sachet Cellmaxx 
sudah mampu menjana stem sel (ibu sel sumsum). 
Hanya dalam 1 jam 3 ke 4 juta stem sel baru dikeluarkan. Bukankah ini amat bermanfaat untuk anda?



Kajian klinikal  membuktikan tulang sumsum manusia perlahan-lahan berhenti menghasilkan stem sel (sel induk) pada usia manusia mencecah 25 tahun. Aphanizomenon flos-aquae (AFA), alga biru hijau dalam Cellmaxx mengandungi nutrisi yang sangat lengkap hampir serupa dengan kod sel DNA manusia dan memiliki sifat yang secara saintifik disebut profil asid amino yang sempurna. Kandungan nutrisi AFA LEBIH UNGGUL daripada alga yang lain di bumi ini. Jadi apa lagi yang anda cari selain Cellmaxx?

DAPATKAN CELLMAXX SEKARANG!
 
1 kotak :   14 Sachet x 3 gram
 
SMS/Whatsapp: 
cellmaxx ke 012-2510874


Mengapa orang sihat juga wajib minum 2 sachet Cellmaxx setiap hari?
Setiap hari terjadi oksidasi pada dinding pembuluh darah yang disebabkan oleh radikal bebas dari bahan-bahan kimia yang anda hidu atau makan dan minum.
Dinding pembuluh darah yang teroksidan menyebabkan kolesterol tak baik (LDL) dari makanan berlemak dan makanan segera, lebiih mudah menempel pada dinding pembuluh darah walaupun orang  sihat. Ini dapat dielakkan oleh Cellmaxx..
Kalsium yang kita dapat dari susu atau sayur-sayuran juga mudah menempel pada dinding pembuluh darah yang teroksidan. Penumpukan ini semakin menebal setiap hari, sehingga boleh menyumbat saluran darah.
Anda perlu mencegah terjadinya hal ini, kerana bila terjadi di jantung akan menyebabkan serangan jantung, dan bila terjadi di otak akan menyebabkan stroke. CellMaxx adalah super food bernutrisi tinggi yang diformulasikan secara khusus dengan teknonogi IMUMAXX yang sudah dipatenkan, terbuat dari Aphanizomenon Flos Aquae (AFA), Oligosakarida dan pati buah Peach,
Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) adalah tumbuhan air iaitu alga biru-hijau, diambil dari satu-tatunya tempat di dunia ini iaitu di Tasik Klamath. Sebuah tasik di dataran tinggi Oregon USA yang sangat alami, bersih dari pencemaran darat maupun udara.Menurut penelitian terbaru bahwa dengan mengambil AFA secara teratur akan menyokong sum-sum tulang untuk pelepasan semulajadi Adult Stem Cell (ASC, atau sel induk dewasa) dan sel Natural Killer (NK) dari tubuh manusia.
Cellmaxx superfood yang sangat unik ini juga mengandung spektrum penuh dari 64 mikro-nutrisi, termasuk glyco-protein, 12 vitamin, 27 mineral penting, 11 pigmen, karbohidrat sederhana, lipid dan enzim yang aktif secara biologis, sama dengan apa yang sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Kaya dengan vitamin B-12, glyco-Protein, phenylethylamine (PEA), Omega 3-Fatty Acids, Polysaccharide, phycocyanin dan Beta-Karoten.
Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) juga telah terbukti membantu fungsi kekebalan tubuh yang sihat. Pada satu kajian percontohan ganda yang diatur oleh placebo menunjukan bahwa Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) juga memberikan perbaikan yang cepat dalam fungsi kognitif dan ketajaman visual pada subjek manusia. Dimanufaktur dengan satu cara ekstraksi eksklusif yang memaksimumkan adanya juzuk bioaktif dalam Cellmaxx.


Apakah Cellmaxx?


Cellmaxx adalah serbuk minuman berperisa peach yang sedap. Hanya campurkan dengan air dan minum. Cellmaxx menjana stemcell yang berasal dari alga biru hijau (aphanizomenon flos-aquae atau AFA). 
Aphanizomenon flos-aquae (AFA) untuk Cellmaxx ini hanya terdapat di Tasik Klamath, Oregon, USA.. Sebuah tasik di tanah tinggi yang bersih dan bebas dari pencemaran alam. Tumbuh meliar dan organik.
"Aphanizomenon flos-Aquae (AFA) is the most complete nutritional food on the planet. AFA is a living periodic chart of synergistic bioelements that no human chemical laboratory could ever synthecally duplicate."
Karl J. Abrams, An Author of Algae to the Rescue.


Cellmaxx Sebagai Functional Food
Makanan Kesihatan yang menjana stem cell tubuh anda secara semula jadi. Tak perlu makan stem cell epal, anggur, argan oil, placenta dan yang lain-lain. Biarkan tubuh anda sendiri menjana stem cell yang kod DNA memang sama dengan badan anda sendiri. Jadi apa ditunggu lagi? Dapatkan Cellmaxx sekarang.


Penemuan saintifik Aphanizomenon flos-aquae (AFA) di Tasik Klamath, USA




Tasik Klamath, Oregon, USA,, Aphanizomenon flos-aquae (AFA) sejenis alga biru hijau yang digunakan untuk Cellmaxx


Penuaian alga aphanizomenon flos aquae (AFA) sedang dilakukan di Tasik Klamath, Oregon, USA. Tasik di tanah tinggi yang bersih dan jauh dari pencemaran alam. AFA tumbuh secara liar dan organik.
Apakah Yang Membuatkan CellMaxx Menjadi Hebat?

Salam Kejayaan Semua.Apakah yang membuatkan CellMaxx menjadi hebat dan mendapat sambutan diluar jangkaan dari pengguna di seluruh Asia ?Walaupun salah satu diantara bahan2 aktifnya adalah alga yg dikenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA)tetapi yg membuatkan CellMaxx menjadi hebat bukanlah kerana AFA semata2 tetapi adalah kerana formula "IMUMAXX" nya yg telah dipatenkan.Hari ini walaupun kita lihat banyak produk berasakan AFA yg dijual diseluruh dunia tetapi masih tidak mampu menangani kehebatan CellMaxx sehinggakan universiti2 di Malaysia dan Indonesia hari ini mula menunjukkan minat mereka utk bekerjasama dengan saya untuk menjadikan kajian dan formula "IMUMAXX" sebagai tesis malah baru2 ini saya menerima satu "tawaran" dari salah satu syarikat farmaseutikal gergasi dunia untuk membeli kajian saya dan formula CellMaxx dengan harga jutaan dollar Amerika tetapi saya menolak tawaran itu kerana saya yakin jualan CellMaxx pada suatu hari akan mencecah jutaan dollar Amerika sebulan.Kehebatan CellMaxx hari ini membuatkan competitors yg menjual produk berasaskan AFA binggung kenapa produk mereka tidak mampu mengatasi  kehebatan CellMaxx atau sekurang2nya hampir dengan CellMaxx walaupun salahsatu diantara bahan aktifnya adalah berasaskan AFA juga.Kerana itu saya selalu katakan CellMaxx tiada tandingannya.Pada peringkat awal saya memperkenalkan CellMaxx ramai yg memandang rendah pada kemampuan saya kerana saya bukanlah seorang saintist atau formulator yg terkenal seperti nama2 besar lainnya.Ramai juga menganggapkan CellMaxx is just another "gimick" product macam produk2 lain dipasaran tetapi terbukti hari ini anggapan mereka meleset sama sekali.
Alhamdulillah dan saya sangat berterima kasih pd team2 research saya yg terdiri dr Microbiologist,Biochemist,Pharmacist dan Patent Lawyer yg bertungkus lumus supported my works walaupun i have to admit its not easy to work with me as i dont accept "NO" and "CAN'T " in my life.When there is a will there is always a way.
Saya juga ingin memohon maaf pada semua pengedar dan konsumer di Malaysia dan Indonesia kerana stok CellMaxx terputus untuk sementara waktu kerana USA cuti panjang pada bulan December dan tidak ada shipment bahan2 mentah dapat dibuat.Insyallah dlm masa terdekat masalah ini akan selesai malah saya dan managment team telah committed utk menaiktaraf produksi CellMaxx dimasa akan datang dan terima kasih walaupun kita kehabisan stok tetapi pengedar dan konsumer tetap memberikan kepercayaan kepada CellMaxx sehinggakan ada yg sanggup byr dlu dan tunggu stok sampai.Alhamdulillah... #cellmaxxmantap #akujutawanmaxxima #cellmaxx #push2016 #alhamdulillah - Dr Reza Ibrahim (Januari 2016)
Cellmaxx di perakui halal oleh JAKIM. Berikut sijil halal Cellmaxx.
Selain untuk kulit yang putih gebu, awet muda menghilangkan parut, menyembuhkan jerawat & jeragat stem sel yang dijana Cellmaxx juga mampu menyembuhkan penyakit degenaratif yang sememangnya berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu badan anda.
Di antara beberapa penyakit degenaratif yang berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu yang boleh dibantu oleh Cellmaxx ialah:
  • Kencing manis (diabetes)
  • Strok (angin ahmar)
  • Migrain
  • Resdung
  • Penyakit jantung
  • Gout
  • Darah tinggi atau darah rendah
  • Parkinson
  • Psoriasis
  • Exzema
  • Katarak
  • Kanser
  • Autism
  • Kebotakan
  • Sakit otot
  • Bell palsy
  • Sakit tulang belakang
  • Ketumbuhan
  • Alzheimer
  • dan banyak lagi...
Cellmaxx adalah makanan kesihatan berasaskan alga biru hijau yang dikenali sebagai  Aphanizomenon flos-aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerika Syarikat. Cellmaxx kaya dengan pelbagai nutrisi lengkap seperti vitamin,asid amino dan segalanya yang diperlukan oleh badan anda untuk hidup sihat dan bertenaga.

Kajian menunjukkan pengambilan  Aphanizomenon flos-aquae (AFA) sebanyak 1 ke 3 gram sehari mampu menyokong pembebasan stem sel baru daripada tulang sumsum yang diperlukan oleh tubuh badan anda.

Revolusi Kesihatan Dunia
Awal 1900 Era Penyakit Berjangkit
Hari ini Era Penyakit Degeneratif


Apa Itu Penyakit Degeneratif?

Penyakit degeneratif adalah pembunuh No. 1 manusia di dunia.
Adakah anda seorang pesakit degeneratif?

Penyakit degeneratif adalah penyakit yang berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu tubuh biasanya disebabkan oleh peningkatan umur akan tetapi penyakit degereratif juga berlaku kepada generasi yang lebih muda.

Peratusan penyembuhan penyakit ini adalah bergantung kepada tubuh pesakit itu sendiri. Sehingga kini perubatan moden masih belum menemukan ubat yang mampu menyembuhkan penyakit degeneratif selain dari sel tubuh anda sendiri.


Berikut adalah penyakit degeneratif paling popular di Malaysia:
  1. Kencing manis (diabetes)
  2. Barah (Cancer)
  3. Darah tinggi (hyper tension)
  4. Angin ahmar (stroke)
  5. Sakit jantung (heart disease)
  6. Ketumbuhan (tumor)
  7. Sakit tulang belakang (slip disc)
  8. Gangguan saraf (parkinson)
  9. Kemurungan (depression)
  10. Psoriasis 
  11. Eczema
  12. Autism
  13. Gout
  14. Alahan (alergic)
  15. Alzheimer
  16. Katarak (Catarac)
  17. Resdung (sinus)
  18. Migrain
  19. Sakit otot (sprain)
  20. Kebotakan (Baldness)
  21. Bell Palsy

Bantulah mereka dengan Cellmaxx!
Jika bukan anda mungkin keluarga anda, saudara-mara atau kenalan anda.
Mereka amat memerlukan sokongan anda.


DAPATKAN CELLMAXX SEKARANG!
 
1 kotak :   14 Sachet x 3 gram
 
SMS/Whatsapp: 
cellmaxx ke 012-2510874


Kelebihan Cellmaxx

Cellmaxx mengandungi 64 jenis nutrien yang lengkap untuk fungsi tubuh manusia yang sihat, bertenaga dan cergas

Cellmaxx menjana stem sel dan NK (sel pembunuh) yang menghapuskan sel-sel kanser.





Selain stem sel Cellmaxx juga mengeluarkan sel pemubunuh semulajadi (Natural Killer Cell) yang melakukan rondaan ke seluruh badan untuk mencari dan membunuh sel kanser.




Cellmaxx mengandungi L-Selectin Ligand yang menyokong pengeluaran stem sel secara neutral dari tubuh anda sendiri.



Cellmaxx memperbaiki kecerdasan mental, meningkatkan sistem imun, kulit lebih putih dan menggalakkan pembinaan otot.




Sejarah Stem Sel



Journal Perubatan Untuk Produk Cellmaxx




Cellmaxx telah pun dimuatkan ke JANA (Journal perubatan) yang menjadi rujukan para doktor.



Cellmaxx merawat tubuh secara semulajadi tanpa dadah dan bahan kimia


Pada tahun ini 2016 Cellmaxx sudah 3 tahun berada di pasaran. Alhamdullah.

Fakta yg perlu anda tahu tentang cellmaxx:

1-Apakah bahan utama yg trkandung d dlm cellmaxx?
bahan utamanya adalah AFA(APHANIZOMENON FLOS AQUAE.)ianya adalah rumpai biru hijau dr Tasik Klamath,Oregon,US.khasiatnya jauh  lbh baik dari spirulina.

2-Adakah pngambilan cellmaxx selamat utk jangka masa yg panjang?
Ya,ianya selamat utk manusia d smua peringkat usia.ianya telah melalui ujian makmal bg mnguji tahap keselamatan dan bebas dari sebarang stimulasi,bakteria,dadah dan bahan2 lain yg mmbahayakn kesihatan manusia.trdapat lbh dr 800 journal2 perubatan yg dkluarkn oleh pakar2 perubatan dunia mngenai AFA.kajian klinikal(ujian ke atas manusia)menunjukkn pengambilan cellmaxx mampu mengatasi masalah2 pnyakit degeneratif.cellmaxx jg mndapat pengiktirafan halal dr IFANCA(US) dan JAKIM.AFA adalah 100% organik.ianya tumbuh secara semulajadi tanpa penggunaan bahan kimia.proses penuaian jg bebas dr sebarang bahan kimia.
3-Apakah fungsi AFA yg trkandung d dlm cellmaxx?
terdapat 3 fungsi utama AFA:
(3a)fungsi AFA yg prtama adalah ianya mampu MERANSANG PENGHASILAN STEMSEL induk dari tulang sum-sum.L-SELECTIN LIGAND yg trkandung d dlm AFA membantu pghasilan dan pgaktifan sel induk secara semula jadi.sebanyak 3-4juta sel baru akan trhasil dlm tempoh 1jam pengambilan AFA. jumlah peningkatan sel baru yg trhasil adalah sebanyak 25% dr kebiasaan.
(3b)fungsi AFA yg ke-2 adalah ianya dpt mmbekalkn lbh dr 64vitamin dan mineral yg dperlukn oleh tubuh manusia.ia adalah satu2 superfood yg mmpunyai nutrisi paling lengkap yg dtemui d muka bumi setakat hari ni.
(3c)fungsi AFA yg ke-3 adalah ianya dpt mgaktifkn natural killer sel (NK) dgn kadar pengambilan sekurang kurangnya 1.5g AFA dlm masa yg sama.tugas NK adalah utk melawan virus2 termasuk jg sel2 kanser.NK yg trhasil dr pngambilan AFA akn brgerak ke setiap organ d dlm badan utk mncari populasi sel kanser.NK mmbunuh sel kanser melalui proses apoptosis.
4-Kenapa kita perlu mgambil AFA?
mngikut kajian saintis,setiap sel mmpunyai jangka hayat yg trtentu.sel2 yg mati perlu dgantikn dgn sel2 yg baru.tulang sum2 tidak lg aktif mngeluarkn sel setelah manusia itu mncecah usia 25thn. d sini lah bermulanya masalah kekurangan sel d dlm badan.kekurangan sel akn mnyebabkn organ2 mnjadi lemah dan tidak dpt brfungsi dgn baik.apabila organ tidak dpt brfungsi dgn sempurna,maka tubuh badan manusia akn mngalami kerosakan/penyakit.selain dr mengoptimumkn tahap kesihatan...kandungan,
+ PEA(PHENYLETHYLAMINE)dpt mmbantu merawat ADD dan autisme,mngatasi kemurungan,mngkatkn konsentrasi dan fokus terutamanya pd kanak2,mngatasi pnyakit nyanyuk,mngkatkn pgaktifan membran sel otak.
+PHYCOCYANIN dpt mghalang pmbentukkn enzim inflamantori/keradangan,mampu merawat pelbagai jenis pnyakit spt asma,gout,thyroid,sinus,buah pinggang dan sbgainya
+POLYSACCHARIDE dpt mmbantu pghasilan NK,mmbantu prgerakkn dan pnyerapan sel induk secara optima,menurunkn paras kolestrol dan mmbantu pnyerapan nutrisi serta mngawal gula dlm darah
+L-SELECTIN LIGAND dpt mmbantu pghasilan/pgaktifan sel induk dr tulang sum2 secara semula jadi.
#####################

5-Kenapa perlu memilih cellmaxx?
Cellmaxx adalah satu2nya produk d dunia yg mggunakn teknologi imumax dgn serbuk pra campuran d mana kadar pnyerapannya adalah sebanyak 97%.cellmaxx jg telah dpaternkn d m'sia utk pasaran asia pasifik,jg telah memenangi anugerah ASIA PASIFIC GOLDEN BRAND PRODUCTS.hrga yg sgt murah jika nk dbandingkn dgn khasiatnya.hnya dgn pengambilan cellmaxx,anda tidak perlu lg mngeluarkn kos puluhan ribu ringgit bg melakukan proses pembedahan pengambilan air tulang sum2 utk merawat penyakit2 kronik. 
#####################
Rumusannya: cellmaxx bukanlah ubat dan ia tidak mampu merawat apa2 jenis penyakit d dlm badan manusia.tetapi cellmaxx mampu meransang pghasilan stemsel induk,mmbekalkn nutrisi yg lengkap serta mgaktifkn benteng prtahanan badan secara semulajadi.yg mnyembuhkn penyakit adalah sistem tubuh badan itu sendiri.tempoh baik pulih dan kesan tindak balas jg berbeza dr setiap individu,brgantung kpd tahap kerosakan yg di alami serta gaya hidup individu tersebut.

DAPATKAN CELLMAXX SEKARANG!
 
1 kotak :   14 Sachet x 3 gram
 
SMS/Whatsapp: 
cellmaxx ke 012-2510874


Keratan Akhbar & Majalah berkenaan Cellmaxx 
Cellmaxx Memyihatkan Tubuh Anda Secara Semulajadi Tanpa Penggunaan Ubat-ubatan atau bahan kimia. Cellmaxx dari Aphanizomenon flos-aquae (AFA) hasil alam yang tumbuh liar dan organik di sebuah tasik di tanah tinggi (Tasik Klamath, Oregon, USA bebas dari segala pencemaran alam.


Cellmaxx superfood pulih sel mati hidup sihat dan bertenaga
 
 
Cellmaxx menambah pengeluaran stem sel untuk tubuh sihat sepanjang masa
 

DAPATKAN CELLMAXX SEKARANG!
 
1 kotak :   14 Sachet x 3 gram
 
SMS/Whatsapp: 
cellmaxx ke 012-2510874

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.