Saturday, July 30, 2016

Honey Bee Venom Multi Solution Cream


Nak Make Up Tahan Lama??
Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh??
Nak Muka Nampak Glowing??

honey bee venom multi solution cream
HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPAN NYE...

Caranya… Sebelum uolls make up, sapu Honey Bee Venom dulu..
Apa Itu Honey Bee Venom?

Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama
Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!
Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2
Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap…


honey bee venom berkesan
Honey Bee Venom Multi Solution, Krim yg menjadi kegilaan ramai sekarang. Dari  mak andam, artis & model juga jadi rebutan untuk semua peringkat umur sbb semua boleh pakai!!.. yang kaki make up uolss wajib pakai krim ni dulu as make up base untuk smooth apply & bagi kelembapan 100% pada kulit...Honey Bee Cream ini juga bagus dipakai dlm cuaca terlalu sejuk @ terlalu panas  untuk melindungi kulit muka anda

Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream
Bee venom
Madu
Propolis
Royal jelly
Kolagen
Vitamin c
Hyaluronic acid

KELEBIHAN BAHAN HONEY BEE VENOM

 Propolis dan Bee Venom - Untuk kulit yg lembut
 Royal jelly dan Madu - Membekalkan nutrisi pada kulit
 Vitamin c - Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
 Collagen - Untuk kulit yang anjal dan gebu
 Hyaluronic acid - Melembapkan kulit
Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem


honey bee venom murah
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM?
Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian & daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid didalamnya meningkatkan kadar collagen dan  kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal & ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat
Honey Bee Venom really moisturize your skin. Sesuai untuk semua skin type!

Ramai Tanya.. Moisturizer apa yg terbaik??
Yesss.. Honey Bee ni moisturizer terbaik uolls... Tak boleh move on bila make up tak pakai HBV ni. Tambah2 yg kulit kering lagi laaa kesan superb nak apply n blend fondation senang . Kaum Lelaki pon boleh pakai secara rutin elok utk jaga kulit ~
Apa Kata Pengguna yg Berkulit Sensitif Bila Pakai Honey Bee Venom?
“I got lots of question tanya sama ada Honey Bee Venom ni sesuai for sensitive skin or not. So, my own testimony, i used to suffer from severe eczema. Memang teruk time kena eczema disebabkan jerebu hari tuh..

Takde lah nk cakap Honey Bee Venom ni hilangkan eczema i, tu menipu namanyer  sebab eczema nie mmg kena pakai krim khas yg kena ada doctor prescription je..
What i want to say is, kulit i nie mmg jenis sensitif. Sensitive level extreme punyer. Tak boleh salah pakai.. But, Honey Bee Venom ni alhamdullilah serasi dgn kulit i. 

Takde side effect negative at all. Kulit pon nampak healthy, moist & lembut jer slalu..
So for those yg ada kulit sensitif jangan risau… Honey Bee Venom nie dermatologist tested, jadi mmg sesuai for all skin type including sensitive skin. Satu tube tu tahan lama. Best.. berbulan-bulan pakai, really worth ur money!”


honey bee venom original
Fungsi Honey Bee Venom Multi Solution Cream

Honey Bee Venom sesuai dipakai sebagai krim pelembab pada waktu pagi & malam. Bahan kandungannya dpd Madu, Bee Venom, Collagen , Propolis, Vitamin C, Hyaluronic Acid umpama magic cocktail utk buatkan kulit kita makin lembap, berseri dan bermaya seawal penggunaan. Selain tu, HBV berupaya mencerahkan kulit & merawat kulit bermasalah seperti kusam dan pimples. kesan jerawat pun senang pudar dgn penggunaan berterusan
Bisa lebah ini bernilai tinggi & mahal walaupun kandungan nya hanya 5% sahaja!!
Kenapa ianya sangat bernilai?
Ini Kerana bisa lebah ubat mujarab utk merawat semua sakit kulit seperti sunburn, melecur, jerawat, kudis, chicken pox, nappy rash (gatal lampin). Ia juga berfungsi sebagai anti radang (anti inflammation) so uolls tak perlu risau untuk mencuba!

KEBAIKAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
- Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
- Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
- Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
- Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
- Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah)

1 Bekas Honey Bee Venom Murah : 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan!)

honey bee venom kkm

Uolls Nak Tau kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain?
Jom baca info bawah ni ye~

- Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
- Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
- Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
- Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
- Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 
- Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
- Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
- Ada Kelulusan KKM NOT140800675K 

Kalau husband belikan honey bee yang ni memang suka sangat..
Bukan ‘honey’ yang tuuuu tauu..!
KEISTIMEWAAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

 Membuatkan kulit cerah berseri
 Melembapkan & merawat kulit muka kusam
 Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
 Memudarkan segala jenis parut
 Menyembuhkan luka melecur @ melecet
 Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
 Sesuai digunakan utk kulit sensitive
 Memudar & menghilangkan stretch mark
 Mengawal kulit berminyak
 Make up tahan lebih lama
 Merawat bibir kering dan sensitif
 Meremajakan kulit muka
 Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran UV
 Mengganti & memperbaharui sel kulit yang rosak
 Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan)
honey bee venom review
 Honey Bee Venom Multi Solution Cream brg yg wajib ada 
kat dalam beg make up uolls!!

Kami nak share tips make up tahan lebih lama, muka glowing pinkish habiss… yang penting tak menghakis atau membahayakan kulit. Honey Bee Venom ni bukan skincare yaa.. jangan terkeliru. Ianya moisturizer pelembap muka tak nak bagi kulit muka kering, kusam dan malap
buatkan kulit muka uolls fuhh.. lembut...
apply sebelum pakai make up
Honey Bee Venom ni cepat meresap tau.. yg penting tak berminyak. dia punya wangi tu..tak tau nak habaq lagu mana.. bau dia rasa mcm nk ambik masuk dlm mulut. Bau manisss sgt uolls!! bukak je tube dah bau wangi
Malam2 sebelum tidur pon boleh pakai. uolls buat masker, esok pagi haaa sentuh kulit lembut gemalai haa..
CARA PAKAI HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
Calit sedikit Honey bee venom & sapu rata diseluruh kawasan muka
Digunakan sebagai pelembap  
Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. Glowing semulajadi uolsss
Pakai je rasa sejuk muka. kalau uolss tak make up boleh buat masker malam2 yaa



TESTIMONI HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

honey bee venom testimoni
honey bee venom harga

honey bee venom borong

honey bee venom pelembap

honey bee venom feedback

honey bee venom testimoni

honey bee venom halal

honey bee venom kulit licin
honey bee venom make up
honey bee venom stokis
honey bee venom flawless


honey bee venom ori

honey bee venom agent

honey bee venom artis

honey bee venom kesan


======================
CARA MUDAH NAK ORDER
======================
Sila whatsApp  "honey bee venom " ke : 

012- 2510874

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.