Sunday, December 13, 2015

PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"

Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?

Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini


Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!




Apa itu SLIM 7D?? 
Slim in 7 Day??? 
Ohh bukan! . ..

Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)          
 2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda

             
    Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 
AWESOME!


✔ Menguruskan badan 
✔ Meningkatkan kadar metabolisma 
✔ Membakar Kalori berlebihan 
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✔ Bertindak mengawal selera makan 
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
✔ Menghalang pembentukan lemak 
✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
✔Mengatasi masalah sembelit 
✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,
   masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,
   sukar tidur malam, lesu dan alahan
   ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )





✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2.
   Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang.

✔Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda.
  Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat.







BERMINAT UNTUK MENCUBA PURE SLIM 7D??


MUDAH JE....

UNTUK ORDER 
SMS/WHATSAPP "7D"  ke 012-2510874


0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.