Wednesday, November 26, 2014

KINETIC SAND + TOY SETS

KINETIC SAND + 12 TOY SETS





KELEBIHAN KINETIC SAND 

Khas untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas Sentiasa basah dan tidak akan kering Bebas dari bahan bersifat allergen Bebas dari bahan bersifat gluten Tidak melekat pada tangan apabila bermain Kinetic sand mempunyai magnetic yang hanya melekat sesama sendiri

KEISTIMEWAAN KINETIC SAND 

Direka khas untuk meningkatkan kemahiran motor halus anak-anak. Direka khas untuk tumbesaran kemahiran menyelesaikan masalah anak-anak Direka khas untuk tumbesaran daya sensori anak-anak




UNTUK KREATIVITI ANAK2,MENGASAH MINDA,DLM MENGHASILKAN PELBAGAI BENTUK

KINETIC SAND 1KG

-Pasir ni masih bersifat pasir. 98% sand. Sememangnya berderai macam pasir tapi mudah dilekat sesama sendiri. Disebabkan ianya pasir, so nak main benda ni tangan mestilah kering. Kalau tangan basah tak syok la melekat-lekat pulak walaupun still boleh lerai tapi maybe tak selesa kan. Cara penyimpanan pun mudah je, simpanla kat mana2. Still dalam keadaan asal. Lembut dan lembab. Tak mengeras macam tanah liat


DEMO :
http://youtu.be/50_-zqsgDA4

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.