Monday, November 3, 2014

[HOT!!!] VGRiP - Serum Pengetat Vagina. *Harga Promosi!



Rindukan malam pertama? 
Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
Agak longgar selepas bersalin?
Suami kurang memberikan perhatian?
Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?
Kurang BERNAFSU dengan suami?
Jarang mendapat kepuasan MAKSIMUM ketika SEKS?




100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.

Sedikit info tentang kandungan herba dalam VGRiP:
  • Kacip Fatimah - Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

Kenapa anda perlukan VGRiP?
  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia.

Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

Cara penggunaan - Hanya press sekali VGRiP serum dan lumurkan dekat hujung jari telunjuk, then masukkan sekadar lepas pintu vagina sudah memadai. Rasi kenikmatan seks selepas 5 minit penggunaannya. Simple!
INGAT!! HANYA 5 MINIT SAHAJA!!
Anda sudah boleh Menikmati 'Malam Pertama' dengan suami tersayang!!

Testimoni Dari Pengguna VGRiP – Serum Pengetat Miss V
Kita pun segan nak kongsikan... Apa pun ni kata mereka yang menggunakan VGRiP. psst.. psst.. 18x tau.. :)

Testimoni 1




 



 

Puan Nadiyah Asyikin:
Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.

Puan Hamidah:
saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.

Leen:
Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..

P/s: Produk masih baru, jadi testimoni masih sikit.. Maaf ya.. Tapi memang dijaminlah berkesan.. Rugi x guna.!!


FAQ:
  • Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.
  • Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.
  • Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as "Supplement".
  • Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.
  • Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.

Cara Pembelian
Untuk pembelian, dear boleh Sms "VG" ke 016 294 5323 . Nanti saya akan reply kepada kod promosi dear. Boleh wassap jika ada sebarang pertanyaan dan sebarang penjelasan. No call. Sebab saya memang tak sempat nk angkat call.

Untuk pembelian, Sms "VG" ke 016 294 5323

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.