Sunday, October 19, 2014

Rose Hair Perfumes - Rambut Seharum Mawar ♥

Assalamualaikum semua

Dah lama berkawin, mestilah sentiasa menjaga kerharmonian rumah tangga.

Kenalah selalu wangi terutama rambut sebab bila buka tudung selepas seharian bekerja ataupun berjalan jalan selalunya rambut berbau kan.  Tentu ada yang pening  terutama suami tersayang bila rambut berbau.



Sekarang masalah itu boleh diatasi apabila menggunakan
Rose Hair Perfume.

Rose Hair Perfumes d perbuat daripada air suling Rose Hair Perfume juga  ada Vitamin  E, Serbuk Kolagen, TEOA dan Rose Essential Oil.



Cara Nak Guna
Selepas mandi dan dah keringkan rambut, cuma ambil sedikit Rose Hair Perfumes dan ratakan ke seluruh rambut..harum bau rambut cam bunga ros ♥♥




  • ~ Membantu menyihatkan rambut. 
  • ~ Membantu mewangikan rambut. 
  • ~ Membantu mengelakkan rambut rapuh. 
  • ~ Membantu mengatasi rambut gugur. 
  • ~ Membantu menyokong pertumbuhan rambut. 

CARA PENGGUNAAN
Ambil sedikit dan ratakan ke seluruh rambut. Lakukan selepas mandi


FORMULASI

Air Suling, Vitamin E, Serbuk Kolagen, TEOA, Rose Essential Oil.

Ekstrak RoseAir bunga mawar dapat membuat rambut wangi sepanjang hari. Melembutkan serta menjadikan rambut tidak kusut.

Vitamin E Untuk pertumbuhan dan pembentukan tulang serta rambut lebih cepat dari yang biasanya

CollagenCollagen membantu merawat masalah rambut gugur

TEOATriethanolamine adalah detergent dan bahan pengemulsi/pencampur/pengikat airdan minyak untuk gabungkan air suling dan minyak rose 



Suami pun kata bau rambut akak wangi sekarang ni.  Rambut pun dah  tak rapuh, kurang gugur ,rambut tumbuh lebih sihat dan cantik.


 Tentu suami suka kan ..♥Harum ajer bau sepanjang malam ♥


Cara-cara Nak Order
SMS HP6 ke 016-2945323

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.