Friday, June 6, 2014

Dramatic Body Creator Cream


 Krim rawatan selulit dengan ekstrak semulajadi. Cepat menyerap ke dalam kulit. Diaplikasi dari bahan-bahan bermutu tinggi seperti Kafien, Theophylne, Methylsilanol, Mannuvanate, Ekstrak Barli, Sweet Clover, Ivy, Butchebroom, Mushroom dan Lemon. Membantu anda mendapatkan bentuk badan yang ideal serta mengurangkan pengumpulan (akumulasi) lemak. Selain itu, ia juga membantu kulit anda bebas dari parut atau tanda-tanda yang tidak diingini. Produk ini dikatakan dapat merawat selulit untuk tempoh yang singkat menerusi teknik sapuan yang betul. Ia juga mampu melembutkan kulit yang berlekuk dan membentuk kembali susuk tubuh yang menawan dengan mengecilkan bahagian tertentu pada badan.

"CB dah guna 3minggu dah produk nie CB letak dekat paha, lengan and pinggul sebab CB memang ada masalah kat area tue.. Mula2 CB pakai sumpah memang tak yakin Mak CB beli pun sebab nak cukup kan dia punya PV, CB siap cakap kat Mak CB " macam pakai losyen je mama, tak rasa panas pun and tak rasa apa2 pun ", time tue CB pakai nak tidur.. Mak CB cakap ko try ukur tengok paha ko sekarang, CB pun ambek lah tali ukur and ukur 27inci.."




"Then keesokkan nak p keja dah lupa dah pasai cream nie, yelah tak yakin sangat buat ded je la.. So masa duk makan kat dapur mama tanya macam ne turun tak ? So ambek lah tali ukur nie, ukur punya ukur sumpah memang terkejut sangat kecik 1inci.. Hebat gila produk nie, sebelum nie CB pakai Seri Mas pun tak turun dalam masa sehari, seminggu baru nampak perbezaan. Lepas tue sebelum p keja terus lumoq 1 badan yela nak cepat kecik.. Hehex.. CB memang ada masalah selulit yang teruk.. Alhamdulilah, sekarang CB dah nampak berbezaan yang ketara. Kalau korang tak percaya sebelum cuba korang ukur dulu tanda kat mana sebelum pakai. Patut lah produk nie selalu tak dak stok rupa nya bagus."



"Tekstur dia macam losyen, bila korang sapu korang akan rasa berpeluh sikit, tapi losyen nie tak panas langsung, pelik kan. Tapi korang jangan risau tak dak kesan sampingan yang penting halal dan diiktiraf.. Cara nak pakai korang tekan kulit dan tengok tahap selulit sama ada banyak atau sikit. Pastu korang sapu dan ratakan losyen tu kat bahgian yang mana korang nak kecik kan korang kena sapu dalamgerakan sapu dan picit. CB pakai time tidur and nak p keja.  CB nasihatkan korang pakai and amalkan dengan senaman yang teratur dan diet yang seimbang, in sha ALLAH korang akan nampak result dia dengan cepat.. "


SELAMAT MENCUBA.. 

credit : blog cik bintang

Keratan Akhbar Utusan Malaysia - Keistimewaan Giffarine Body Creator Cream!

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.