Tuesday, January 8, 2013

Testimoni lagii dan lagiii ...



 
===============
JUS DELIMA GRANADA
===============

Testimoni Dari Lieyna Sendiri

"Mula2 Lieyna minum Jus Delima ni ikt arahan 2 sudu pagi, 2 sudu malam sbb takut ada effect bila minum berlebihan, memandangkan jus ni memang rasanya sedap masam2 manis, Lieyna minum lebih jgk, tapi alhamdulillah setelah Lieyna dah amalkan Jus Delima ni badan Lieyna bertenaga, segar, buang air pun dah lawas. Bukan sbb Lieyna jual Lieyna nk pomote lebeh tapi realitinya Lieyna dpt rasakan sendiri. Maklumlah Lieyna sayur dan buah tak makan jadi Lieyna pilih Jus Delima sbg gantian utk melawaskan pembuangan sisa2 kotor. Byk lagi khasiat jus ni tapi lain2 utk Lieyna belum nampak lagi, dan pilihan Lieyna adalah mengamalkan minum Jus Delima. Tenkiu pada sifu Lieyna Kak Ana Asyidah."

-----------------------

Salam... Nak bagi testimoni saya sendiri pasal Jus Delima..

saya ada penyakit gastrik & migrain sejak sekolah menegah...
kalau migrain datang, tu boleh tahan lagi,,
tapi kalau gastrik , kadang2 pedih ulu ati...
memang rasa teruk sangat! rasa nak ambik pisau cucuk tempat sakit tu..
saya tak boleh makan pedas.. 1sudu kecik sambal pon tak boleh...
kalau makan juga, memang berguling2 la jap lagi.. huhu..
tapi sekarang.. baru saya perasan.. dalam seminggu ni..
tiap-tiap hari makan sambal... siap dengan cili padi lagi...
Tak ada langsung gastrik/pedih ulu ati datang menyerang!
Ni penangan Jus Delima Granada! Alhamdulillah!! SYUKUR! :)


=>Yang penting kita berusaha dan tawakal...
Dengan izin-Nya, InshaAllah kita sembuh & sihat..


-----------------------------

Semasa datang Haid selalu pening2 kepala tetapi selepas mengamalkan Jus Delima , dak tak rasa pening2 dan darah yang keluar juga banyak dari biasa ... Rasa badan lebih ringan dan cergas ....


 ---------------------------------

-Ombak Rindu -

yelah mie my fren bdn dia agak besar cuba yg jus delima ni dia ckp xsemput dah bila naik tangga n lose weight dia sikit..


--------------------------------

-Black Rear -
lps minum sebotol Jus Delima bdn ringan jer.. xrs penat bila bekerja..

---------------------------------

nakal baru try jus delima. baru masuk botol ke -2. Sebenarnya nak cuba jus delima ni utk anak2 sebab tak larat kalu demam atau selsema atau batuk kene berulang alik ke klinik 2,3 kali baru anak ok. Anak nakal ader 3 orang so paham2 la kalau sorang dah mula demam. Yang sulong lak jenis sensitif.. kalu demam... kene la ulang alik ke klinik 2,3 kali baru la demam ok.... kalau tak ok jugak terpaksa la bawak jumpe PAED dekat pusrawi.. confirm 2 ari pastu dia akan ok.. jadi kos p klinik tu memang lebih skit la utk yang sulong tu.

nak dijadikan cerita nakal pun cuba la jus delima ni ( sape cakap mahal) sebotol ni nakal minum utk diri sendiri dan 3 orang anak 1 sudu satu ari..so 4 sudu la satu ari untuk nakal n anak2.. satu botol ni tahan sebulan sebab nakal beli botol pertama masa gaji ogos lepas... so dapat gaji bulan sept nakal beli lagi 2 botol.

Bulan lepas anak nakal demam so bagi la jus delima macam biasa + ubat demam yang masih ader dalam simpanan... cuma tak p klinik je...alhamdulillah ari kedua anak dah ok.. ketiga2 anak demam nakal wat macam tu.. alhamdulillah... jus tu nampaknye serasi dan sesuai dengan diorang..

baru2 ni anak demam lagi... demam plus selsema.. ari ahad aritu... isnin tgk dah ok... selsema pun takder.. syukur la... jus tu sesuai ngan diorang..kalu tak.. susah hati dibuatnya... asyik la kene cuti sebab anak demam lama n merengek..

sejak amalkan jus delima ni nakal pun takder la jangkit demam ngan anak or kalau nak selsema n sakit tekak pun tak jadi... hb pun amalkan pil delima.. pun merasai benda yang sama.. mujur la jugak jumpe brand ni... :)







    

 
=============
Giffarine Cologne
=============

Harganya RM9.10, 12ml.

Selain guna yg baby johson, cologne Giffarine yang Amity dan Elfin menjadi pilihan utk eysraf dan eiris. Baunya lembut dan 'jauh-jauh'. Sesuai utk bayi dan eysraf. Tak menusuk hidung dan mudah utk dibawa. Kalau yg eiris, bolh diletak bersama traver kit yg lain.

Abang eysraf setiap kali lps mandi mesti guna cologne ni. Siang ke, malam ke mesti kena calit di baju. Katanya "nanti abang busuk".

Kalau nak jejalan pulak, kadang sapu cologne ni, kadang request parfume daddy, kadang nak yg adik (pink), ikut suka hati dia. Yg penting wangi. Mujur juga eysraf suka wangi wangi sbb dia sangat kuat berpeluh.

Utk eiris pula, setiap kali selepas tukar baju dititikkan cologne Amity (pink) di baju. Campur bau lotion baby di badan rasa nak geget geget je budak eiris nih.


 
===============
BRAINIE
===============
 

 Anak saya yang sulung , sejak umur 1thn 4bln ... skrg 2thn..
saya dah bagi tablet delima.. masuk sekali dlm botol susu..
dan setiap hari makan Brainie..
perisa coklat sedap sgtt.. anak saya suka benar...
dan kalau boleh, dia nk abeskan 1 botol!
terpaksa sorok... hehhe...
Alhamdulillah aktif dan ada peningkatan selera mkn...
bila demam... biasala cuaca tak menentu...
petang demam... esok pagi dah sihat... Syukur..

*******************
 -Sengat Keli-

Salam kepada semua usahawan Giffarine....
semoga bersemangat dengan strategi2 baru 2013..
Saya ingin berkongsi tentang produk tersebut(BRAINIE),baru juga memberi anak saya makan Brainie ni bermula dari 31/12/12 lebih kurang 3hari sudah,produknya memang murah sbb harga rm30 bukan ahli serta jimat sbb ada 100 tablet,jadi hari ini bermulanya sesi sekolah seorg anak saya darjah 3 dan seorg lagi darjah 6 turun sekolah mcm biasa,tapi kali ni lain la sikit sbb sibuk nak spray AQUARA hihihi..bagi jelah dia ckp xnak mengantuk....opppsss bukan nak cerita AQUARA ni..bila blk saja dari sekolah mereka seronok dan teruja dengan apa yang mereka dpt setelah memakan BRAINIE,katanya senang igt dan faham apa yang cikgu ajar,saya kurang percaya mula2..tapi mereka bagi tengok buku kerja sekolah yg telah dperiksa oleh cikgu mereka semua betul saya agak terkejut la dan xsangka keberkesanan BRAINIE ni cepat meransang minda kanak2 terutama pelajar.
Dan saya akan syorkan kepada semua ibubapa supaya mencuba BRAINIE ni utk anak2 mereka..sekian terima kasih..
 
 



0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.