Friday, January 11, 2013

Giffarine Lip Tester


LIKE >> www.facebook.com/hazelstore <<<

DAPATKAN FREE GIFT , 
UTK 5 ORANG 
YANG BERTUAH SAHAJA!!!...

***************************************************

Giffarine Lip Tester

Lip tester Giffarine ni ada 24 ton warna... nak rekemen lip tester
ni sebab warna2nya sweet sgt..dan nampak fresh....

Hmm kite kalau nak bermekap mesti nak kene match nga baju skali kan....So kalau kite cume ada limited lipstick kan tak match lak...So senang kan dengan lip tester ni....
Lagipun kalau nak beli sebatang lipstick tu...jenuh mau diabiskannyer sebatang tu...kalau i laa...setahun pun tak abis lagi...

Sekarang saya main calit jer lipstick yang maner sesuai...boleh main campur2 lagi tu...=)
Pastu lipstick giffarine ni tahan laa...Lipstick ni jenis matte...bukan yang jenis glossy tu...n tak melekat..
Korang bolehlaa cuba....mesti korang suka bile i bgtau harga pasni...


NAK ORDER?
PM  >>www.facebook.com/messages/hazelstore<<
Email >> nurulhuda.nordin@yahoo.com <<

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.