BERMINAT UNTUK JADI AHLI GIFFARINE???

• Yuran hanya RM35 sahaja untuk ahli seumur hidup (x perlu renew).

• Katalog BM,buku Marketing Plan,Sticker Giffarine,Fail diberi PERCUMA.

• Sila pm/emailkan maklumat yang diperlukan seperti:
-Nama penuh,alamat surat menyurat,no ic,no handset
-Nama suami & no ic
-Nama pewaris & no ic
-No akaun MAYBANK

• Sila email salinan ic yg telah discan dan ditulis "for Giffarine use only" utk langkah keselamatan.

• Anda akan mendapat potongan sebanyak 25% utk setiap barangan skincare, supplement & juga cosmetic.


STEP YANG PERLU DILAKUKAN UNTUK JADI AHLI GIFFARINE:

1.Sila pm utk order barang @ hanya utk jadi ahli sahaja.

2.Tunggu balasan beserta dgn invoice yg perlu dibayar.

3.Bank in duit ke dalam akaun Maybank , sila masukkan email : nurulhuda.nordin@yahoo.com.my

4.Sila paste bukti pembayaran melaui email.

5.Sila pm detail yg diperlukan seperti syarat di atas.

6.Tunggu dalam masa 3-4 hari utk pos laju .



TERIMA KASIH, SELAMAT MENYERTAI WARGA GIFFARINE MALAYSIA.

Santapan Minda

Thursday, May 31, 2012

HOT!!! GIFFARINE ACTIVITE L-GLUTA & COLLAGEN MAXX

HOT!!! GIFFARINE ACTIVITE L-GLUTA & COLLAGEN MAXX-CERAH, GEBU & TEGANG SELURUH BADAN 


TESTIMONI 1

 

 "nana been using Collagen Maxx n Actvite Glutha for almost 3 weeks.. and so far.. memang OK and ppl pun notice kulit ni gettin better..

since nana dulu kena campak.. ada banyak parut kat muka.. sekarang nampak makin mengecil and kulit makin lembab..


paling notice area siku and kaki la.. dah xkering mcm dulu..


nak kata putis gebu tu rasanya dak la.. tp cerah skit la. maklum la.... nana pun bukan putih.. ala² kelam gak kan.. ekekekke


nak cakap bab jerawat.. nana sebelum ni memang ada juga prob jerawat.. tp lepas amalkan activite gluta kulit memang tegang..


"sapa nak rasa effect ala² botox tu leh la try collagen maxx + gluthatione"

TESTIMONI 2

since makan Activite glutha + collagen ni.. memang notice the +ve effect on skin..

kulit jd flawless (vavavva puji diri) and paling² notice area armpit n neck dah cerah. prev, gelap ms preggy tu.. memang gelap la.. so notice sangat d color changes.


hak ni pulak.. hubby yg notice. skin area ankle n siku main lembab.. kat buku lali tu dulu kering je kulit. now no more..


Saya pun consume glutha+collagen bukan nak bg kulit putih melepak..cuma nak "syncronize" kan warna kulit je.. yg paling penting nak get rid of parut campak yg bertompok² kat badan n alhamdulillah.. within 1 month (actually xsampai sebulan lagi) dah can see d effect.. but, most important kena eat veggie and consume lots of water.. takot panas kan.. lg pun.. these two prods xde effect on BM.. maintain je.." 

 

TESTIMONI 3


dah notice dlm 2 minggu pakai tu, pores kat bahagian tepi hidung dah mengecil.. tapi masa tu belum confident lagi..sbb baru nampak skit je.. pastu beberapa hari ni rasa cam kulit makin cerah.. pastu masa p kelas earobik semalam, member2 suma tegur, kaki ku nampak putih.. hihihi..dalam hati berbunga2 la..
tup2 pagi ni, sorang staf ni pun tegur, muka daku makin cerah..few parut jerawat kat pp pun makin hilang..dia tanya pakai apa.. fae pun citer la guna produk gluta + collagen ni, dia pun cam berminat je.. fae dok hasut dia suh try..
  

TESTIMONI 4

salam kak ...stakat 2week gne gluta ni mmg ada perubahan la...suke sgt......parut luka kat muka dah nak hilang then parut pimples pun dah berkurang then yang bes skali muke nmpk cerah........thanks akak

thru SMS: mmg ada perubahan, kulit badan saya sekata n cerah. part terbakar n luka kat muka mmg dah samar2 skrg...
puas hati la guna produk ni

TESTIMONI 5

apa yg daku testikan selain kulit nampak lagi glowing cam artis gitu...
hat penting bagi ku ialah RAMBUT ku yang GUGUR GILERRRRR sekarang dah kurang gugur....maklumlah kan pas beranak...gugur tak hengat... sekali sikat cam satu sikat penuh ngan rambut jek.. dlm umah nie...bersepah2 ngan rambut ku dr panjang potong pendek...tp masalah tetap sama... tp sejak amik gluta+kologen nie... dah kurang gugur... td sikat...aku tgk adalah selai dua lekat kat sikat.. rambut tak dek bersepah dah dlm umah.... suka bangat.....

 


TESTIMONI 6

salam , nak bagi testi ni dah seminggu lebih ambil activite n collagen max hari ni pegi tempat keja lepas dah seminggu cuti ada member tegur muka akak nampak cerah.....cpat juga ye kesannya mgkin akak ambil 2 biji kot activite untuk bulan pertama ni... nnti kena order lagi he...he..

 

TESTIMONI 7

 

 

-->>tu la kan... sblm makan giffarine tu mmg kulit dah takde jerawat, tapi parut jerawat mmg byk la... pas makan dlm 2 minggu lebih ni dah kurang la parut jerawatnye...
byk beza kan...
time kulit byk probs dulu, mak ayah daku asik sound check jer...
dia kate nanti kalu somi daku carik lain, padan muke...
hahahaha... skrg tidak lagi...
en jasmin sayang daku sorang jer.... ekekekeke
-->>cepat jugak la...
gambar daku hat sblm gune tu ade kat avatar, byk nampak bekas jerawat...
gambar terbaru yg mase gi mini gathering tu la... makin kurang nampak bekas jerawat tu... then kat bawah armpit pun dah makin cerah... kalu dulu mmg gelap la tang tu...
-->> part parut jerawat mmg nampak perubahan...
dah kurang parut jerawat... skrg ni nak tunggu liang pori2 mengecik jer...

Wednesday, May 30, 2012

Tawaran Hebat

Blinking Text - http://www.blinktextmaker.com



1 BOTOL JUS DELIMA GRANADA = RM 71.30

1 BOTOL JUS DELIMA GRANADA + KEAHLIAN = RM 88.50

2 BOTOL JUS DELIMA GRANADA =RM 142 + KEAHLIAN PERCUMA


KELEBIHAN JUS DELIMA

Delima; Anugerah Illahi Dari Syurga


Dalam sebuah hadits mauquf dan marfu’, Nabi Muhammad SAW bersabda bahwa Buah Delima termasuk dalam buah Syurga.


“Tak satu pun buah delima yang kalian tanam, melainkan ia dibuahi dengan biji buah delima Syuga”


Harb dan lainnya meriwayatkan juga dari Ali bin Abi Thalib bahawa Rasullah SAW bersabda;


“Makanlah buah delima beserta minyak dan atau lemaknya kerana ia dapat mengaktifkan pencernaan” (HR. Imam Ahmad)

Sebagaimana Firmman Allah SWT dalam surah Al An’am ayat 99;

“Dan Dialah yang menurunkan hujan. Kami keluarkan daripadanya tanaman yang menghijau, Kami keluarkan pula dari tanaman itu butir-butir (buah) yang bergugus-gugus dan dari phon-phon tamar (kurma) dari mayang-mayangnya (Kami keluarkan) tandan tandan buah yang mudah dicapah dan dipetik dan (Kami jadikan) kebun-kebun anggur dan zaitun serta buah delima, yang bersamaan (bentuk, rupa dan rasanya) dan yang tidak bersamaan. Perhatikanlah kamu kepada buahnya apabila ia berbuah dan ketika masaknya. Sesungguhnya yang demikian itu mengndungi tanda-tanda (yang menunjukkan kekuasaan Kami) bagi orang-orang yang beriman.”

Kelebihan Jus Delima Granada 100% asli

Khasiatnya yang tinggi dan kaya dengan zat sodium, riboflavin, tannins, poluphenols, anthocyanins, vitamin C, kalsium dan fosforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi melawan Penyakit Jantung, Tekanan Darah Tinggi, Lemah Tenaga Batin, Melambatkan Penuaan, Kanser Prostat, Kanser Payudara, Kanser Usus dan Leukimia.

Antara khasiat-khasiat lain yang menunjukkan kebaikan Jus Delima Granada bebas daripada campuran bahan pengawet.

Delima Mengurangkan Berat Badan

Delima hebat dalam melawan lemak, sebagaimana ia menolong dalam proses pembawaan makanan kepada salur pencernaan, Ini akan memberikan badan anda mengurangkan peluang untuk mengumpul lemak dan membuatkan metabolisma badan menginkat. Sesiapa yang menggunakan delima akan sedar bahawa mereka akan berasa lebih ringan, bahan yang terkandung dalam delima itu berkesan dengan membersihkan sistem dan mengurangkan kembung yang tersimpan.

Delima Memberi dan Merangsang Tenaga batin

Jus Delima kaya dengan antioksidan yang dapat meningkatkan pengaliran darah pada alat kelamin. Hasil kajian terkini mendapati segelas jus delima sehari berpotensi seperti pil viagra yang membantu dalam fungsi syahwat lelaki. “Jika anda rasa teman hidup anda tidak cukup bertenaga di bilik tidur, ini adalah jawapan kepada segala kebimbangan; berikan teman anda minuman jus delima” kata penyelidik


Delima Mengurangkan Risiko Penyakit Kencing Manis

Jus Delima sangat baik untuk pesakit kencing manis dan merendahkan risiko masalah jantung. Kajian terbaru mendapati pesakit kencing manis yang meminum jus delima selama 3 bulan dapat merendahkan kebarangkalian atherosclerosis (pengerasan salur arteries). “Dalam Jus Delima, gula bercantum kepada antioksida yang unik, dimana sebenarnya menjadikan gula ini sebagai pelindung melawan atherosclerosis.”

Delima Melindungi Otak Bayi dan Ibu Mengandung

Meminum Jus Delima semasa mengandung dapat melindungi otak bayi semasa kelahiran. Jus Delima juga mengandungi ‘ptassium’ dimana ia dapat mengelakkan kekejangan kaki yang biasanya dihadapi oleh ibu mengandung apda waktu malam. Jus Delima dapat membantu untuk mendapatkan bayi yang sihat dan kulit yang cantik. Doktor mengesahkan bahawa ketidakcukupan asi folik (folate) boleh menyebabkan tiub saraf yang cacat seperti kerosakan pada tulang belakang dan sumbing pada lelangit bibir untuk bayi.

Delima Melawan Kanser Payudara

Kajian Penyelidik mendapati Jus Delima dan minyak bijiannya dapat memusnahkan dan mengurangkan sel kanser payudara , kanser kulit dan kanser prostate serta mengekal tanpa menjejaskan sel sedia ada.

Delima Melawan Penyakit Jantung

Jus Delima membantu melancarkan peredaran darah dalam badan. Antioksidan membantu membaiki kawasan sel yang rosak. Delima mengadungi ;flavanoids’ dan ‘polyphenols’ yang tinggi, antioksdian yang mampu melawan penyakit jantung dan kanser.

Delima Mengurangkan Batuk dan Asthma

Kandungan asid askorbik (vitamin C) yang tinggi apda buah ini merupakan ejen anti-radangan yang hebat. Ia akan mengurangkan bunyi dehitan pada pengidap asthma dan lelah.

Delima Membantu Menstabilkan Paras Kolestrol

Jus Delima akan membantu meningkatkan tahap kolestrol yang baik disamping menurukna kolestrol yang buruk. Tahap kolestrol buruk yang tinggi boleh membawa risiko penyakit berbahaya.

Delima Membantu Merendahkan Tekanan Darah

Jus Delima mempunyai kandungan ‘phytochemical’ yang mendorong penerima serotonin dan estrogen, membaiki simptom tekanan dan tulang. Kandungan antioksidan pada delima juga mampu untuk mengurangkan pengumpulan sel darah kotor dan secara semulajadinya mengurangkan tekanan darah, faktor kepada pencegahan serangan jantung dan strok.

Jus delima








SENNA CAPSULE




Senna nie boleh diambil sbg persediaan perubatan tradional yg membantu merawat sembelit,tp bukanlah mkn nie trs jd cirit birit..sape2 yg ingin trunkan berat bdn pun blh amalkan senna capsule nie..after sgala pembuangan,penghadaman berjln lancar barulah boleh bjaya trunkan berat bdn..




KEBAIKAN SENNA :


  • Membantu menurunkan berat badan

  • Melancarkan sistem pembuangan

  • Membersihkan kerak usus

  • Merawat penyakit kulit

  • Merawat sembelit

  • Mengurangkan penyakit anemia

  • Merawat reumatisme

  • Merawat penyakit kuning

  • Merawat taun dan radang bronkitris

CHITOSAN TABLET




...Untuk Berat Badan yang Ideal...Perkara yang perlu diketahui mengenai makanan tambahan adalah 'Chitosan Tablet'...


  • Chitosan diekstrak dari chitin,sejenis polysaccharide yang dijumpai pada exoskeleton (iaitu haiwan bercengkerang seperti udang,udang galah dan ketam).Ia berfungsi sama seperti serat. Chitosan menurunkan berat badan denganMENGIKAT LEMAK yang terdapat di dalam perut dan mengelakkan ia daripada dicerna dan diserap. Ianya bagus bagi mereka yang ingin mengawal berat badan serta lipid didalam darah termasuk tekanan darah tinggi akibat kandungan lipid yang tinggi di dalam badan.
  • Chitosan juga mampu merendahkan tahap kolestrol didalam badan. Serat chitosan adalah unik kerana ia mengandungi cas ion positif. Oleh kerana lipid,lemak dan asid hempedu mengandungi ion negatif,terdapat ikatan kimia diantara kedua-duanya,lantas ianya tertarik secara semulajadi antara satu sama lain.Ianya dilarutkan di dalam perut dan ditukarkan kepada gel yang memerangkap lemak. Oleh yang demikian ia mengelakkan penyerapan dan penyimpanan lemak yang berikutnya.
  • Chitosan amat MENYERAP LEMAK jadi ia dilarang diambil dengan ubatan lain dikhuatiri akan menghalang penyerapan ubat-ubatan didalam badan. Produk ini juga dilarang untuk pesakit DIABETES kerana ia mungkin akan mengurangkan kadar gula dalam darah.
  • Cara menguji keberkesanan chitosan ini adalah dengan mengambil segelas air dan letakkan 1sudu minyak masak kedalam air tersebut,lalu pecahkan serbuk chitosan ini kedalam air..anda akan dapat melihat chitosan ini akan menyerap kesemua minyak didalam cawan tersebut dan mendap kebawah.Ini menunjukkan chitosan adalah kuasa hebat untuk menyerap minyak di dalam badan anda! 

So,untuk yang sering mencari produk pelangsingan yang mudah untuk dimakan dan nampak hasil bolehla gunakan chitosan ini sebagai supplement untuk anda mendapatkan tubuh idaman anda. Jangan terkejut kerana terdapat testimoni yang hanya menggunakan satu kotak sahaja sudah nampak hasil sehingga turun 10kg!! Namun begitu ia bergantung pada tubuh badan seseorang itu juga. Jika anda mengalami masalah sembelit dinasihatkan untuk ambil Senna Capsules terlebih dahulu...
 
Selamat mencuba untuk mendapatkan badan yang sihat + langsing + ceria + yakin!


Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia : MAL10053326X

Setiap tablet mengandungi Chitosan 300 mg.


Monday, May 28, 2012

Earn rewards



Now you can earn rewards by sharing through Facebook & Twitter with #ChurpChurp! How cool is that?


Saturday, May 26, 2012

ACTIVITE + COLLAGEN PLUS


AMBIL ACTIVITE BERSAMA-SAMA COLLAGEN PLUS UNTUK KESAN YANG CEPAT DAN MAKSIMUM.

BERTINDAK SEKARANG BAGI MENDAPATKAN KULIT YANG MULUS,GEBU,CERAH DAN TEGANG.
 KINI IMPIAN ANDA UNTUK TAMPIL MENAWAN AKAN TERCAPAI.




CARA PENGAMBILAN YANG DISYORKAN 
BAGI MENDAPATKAN HASIL TERBAIK:

BULAN PERTAMA:
SEBAIK-BAIKNYA MENGAMBIL SEBIJI GLUTA DAN COLLAGEN PLUSPADA AWAL PAGI DAN MALAM (2 KALI SEHARI) BAGI MENDAPAT KESAN YANG LEBIH CEPAT DAN KETARA.

BULAN SETERUSNYA
 MEMADAI DENGAN MENGAMBIL SEBIJI GLUTA DAN COLLAGEN PLUS SEKALI SEHARI PADA SEBELAH PAGI BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT

COLLAGEN PLUS


MENEGANGKAN KULIT SEHINGGA 10 TAHUN LEBIH MUDA
 
Marine collagen, Vitamin C, Lycopene & Lysine
Mengandungi collagen daripada ikan yang dapat membantu memperbaharui, mengembalikan dan menguatkan collagen dan elastin; hasilnya kulit akan menjadi lebih tegang dan halus, mengurangkan serta menghilangkan kedutan.
Sesuai untuk wanita berumur 25 ke atas

MUDA,TEGANG, ANJAL & MENAWAN DENGAN COLLAGEN PLUSS !


Kandungan:
Setiap tablet mengandungi Fish Collagen ( Tuna ) 800mg
L-Lysine mono HCL 200 mg
Vitamin C 30 mg
Calcium 3.52 mg
Lycopene 10% 20 mg
Kaedah Pengambilan : 1- 2 tablet selepas makan

  • Semakin umur meningkat,kulit semakin kendur-hilang keanjalan.
  • Kolagen adalah sejenis protein yang boleh didapati daripada haiwan atau tumbuhan yang berperanan penting menganjal,menegang,memutih dan menghaluskan kulit.
  • Mampu memperbaiki struktur kulit,menghasilkan sel-sel baharu sekaligus mengurangkan atau menangani tanda penuaan seperti kedutan ,garis halus atau kulit kusam.
  • lycopene pula adalah sejenis karotenoid pigmen yang berwarna merah,biasa ditemui dengan banyaknya dalam buah tomato dan beberapa jenis buah lain.
  • Bersifat anti oksida yang sangat baik untuk tubuh manusia.

KETAHUI APA ITU COLLAGEN YANG DIPERLUKAN DALAM TUBUH ANDA
  • Collagen ialah sejenis protein yang sangat penting untuk menganjal,menegang,dan memutihkan kulit dan ia sering menjadi rebutan dan pilihan utama wanita pada masa kini.
  • Apabila umur meningkat,kulit menjadi semakin kendur dan kusam yang akan menyebabkan kedutan. Penggunaan collagen mampu membaiki struktur kulit. Pakar kesihatan memperakui penggunaan collagen bagi menghasilkan sel-sel kulit dan sekaligus mengurangkan kedutan & tanda penuaan pada kulit.
  • Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan kolagen adalah mengurangkan bilangan,kepadatan dan kejelasan kedutan, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran kepada kulit
  • Kolagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perikat dalam badan dan lebih kurang 1/3 daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen.
  • Fungsi kolagen adalah memberikan struktur kepada badan,melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkannya dengan tulang badan.


Pada usia 20-an,terdapat pertumbuhan yang aktif bagi menyokong pertumbuhan struktur badan dan menggalakkan perkembangan otot,tendon serta ligamen. Ia digunakan untuk menghasilkan protein bagi membantu pertumbuhan ini serta mengaktifkan penjanaan semula sel badan baru.

Ketika usia 25 tahun keatas,kolagen mula menyusut dalam badan pada kadar 1.5% setahun & sehingga usia 45 tahun,badan kita dijangka kehilangan sebanyak 30% daripada kolagen semulajadi.


KEBAIKAN PENGAMBILAN COLLAGEN PLUSS:-

KULIT
Melembut, melicin dan menganjalkan kulit
Menghilang/mengurangkan garisan kedut halus terutama di bawah mata
Menyeri dan mencerahkan wajah
Mencerahkan kulit dari dalam dan menghilangkan pigmentasi
Menghilangkan jerawat dan memudarkan parut jerawat dari wajah
Mencantikkan badan dan menghilangkan geleber kulit
Menganjalkan,melembut & menghaluskan kulit payudara



TUBUH & KESIHATAN
Meneutralkan radikal bebas dan meningkatkan sistem imun badan
Meningkatkan kadar metabolisma, mengurangkan kolesterol dan Mengatasi masalah sembelit
Mengstabilkan kitaran hormon, kitaran haid dan menghilangkan senggugut
Mengetatkan faraj dan meningkatkan libido wanita
Menguatkan tulang, gigi serta sendi



RAMBUT
Menguatkan akar rambut
Melembut dan menyinarkan rambut
Mengurangkan rambut bercabang
Membasmi keguguran rambut

Menyuburkan dan melebatkan rambut

CARA PENGAMBILAN YANG DISYORKAN BAGI MENDAPATKAN HASIL TERBAIK:

BULAN PERTAMA:

SEBAIK-BAIKNYA MENGAMBIL SEBIJI ACTIVITE DAN COLLAGEN PLUS PADA AWAL PAGI DAN MALAM (2 KALI SEHARI) BAGI MENDAPAT KESAN YANG LEBIH CEPAT DAN KETARA.

BULAN SETERUSNYA:

MEMADAI DENGAN MENGAMBIL SEBIJI ACTIVITE DAN COLLAGEN PLUS SEKALI SEHARI PADA SEBELAH PAGI BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT

AMBIL COLLAGEN PLUS BERSAMA-SAMA ACTIVITE UNTUK KESAN YANG CEPAT DAN MAKSIMUM AGAR KULIT MENJADI MULUS,GEBU,CERAH DAN TEGANG.

INFO TAMBAHAN:
UNTUK KESAN YANG LEBIH KETARA, AMBIL BERSAMA VIT. C 1000MG.

ACTIVITE L-GLUTATHIONE

Produk terlaris dipasaran!!!



Nak kulit putih gebu macam bayi? Activite dari Giffarine, mencerahkan kulit dalam masa yang singkat.Tidak perlu lagi suntikan untuk mencantikkan kulit anda.Hanya dengan 2 kapsul sehari kulit anda akan menjadi cerah dan halus. Parut dan jeragat juga akan hilang. Diadun dari ekstrak marin laut dalam dan herba terpilih ini dapat menyelesaikan masalah kulit anda dalam masa yang singkat sahaja. Sudah ramai yang mencuba dan menikmati hasilnya.
Terdapat testimoni kesan boleh dilihat seawal 7hari! walaubagaimanapun, ia bergantung pada masalah pada kulit anda. Tetapi kesan akan dapat dilihat juga dalam 1kotak.

Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan selebriti antarabangsa dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

  • Produk istimewa 2 dalam 1 untuk memutihkan kulit wajah dan badan dan juga meningkatkan tahap kesihatan
  • Mengandungi L-Glutathione dgn L-Cysteine yang berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakan pembentukan melanin kulit yang cerah
  • Glutathione juga berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga anti-penuaan
  • L-Glutathione dikenali di Asia sebagai pil pemutih, pil bleaching, pil pencerah dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk mencerah dan mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan tahap kesihatan.
  • Kesan pengambilan L-Glutathione untuk pemutihan boleh dilihat dalam jangka masa:
    • medium brown skin: 1-3 bulan
    • dark brown skin: 3-6 bulan
    • very dark skin: 6-12 bulan
    • black skin: sekurang-kurangnya 2 tahun
    • fair skin: kulit akan menjadi putih kemerahan dalam tempoh 1-2 bulan


Friday, May 25, 2012



DARI PERMULAAN KE KEMANTAPAN


  • Bermula RM35 – KEAHLIAN (SEUMUR HIDUP)
  • Diskaun 25% untuk SEMUA PRODUK
  • TABUNG KEBAJIKAN (Maintain 150 PV (+-RM180)
    • 1.Kemalangan (meninggal)
    • 2.Musibah
    • 3.Khairat Kematian
    • 4.Bantuan Kecemerlangan utk ke IPTA
  • Peluang Niaga – 11 Pangkat
  • Bila dah Gold Star –

    1.Bonus berdasarkan prestasi
    2.Tabung Pelancongan
    3.Bonus Tambahan

    4.Bonus Point (Mata Terkumpul)

BERMINAT UNTUK JADI AHLI GIFFARINE???

• Yuran hanya RM35 sahaja untuk ahli seumur hidup (x perlu renew).

• Automatik akan diberi sebuah katalog Bahasa Malaysia.

• Sila pos/emailkan salinan ic utk proses pendaftaran. Jika sudah bersuami sertakan juga nama suami & no ic.(salinan ic ini boleh juga diberi slps mendaftar,dipos @diemailkan kemudian)

• Kad ahli akan diposkan kemudian. Sila gunakan no ahli yg tertera utk proses order barang.

• Anda akan mendapat potongan sebanyak 25% utk setiap barangan skincare, supplement & juga cosmetic.

STEP YANG PERLU DILAKUKAN UNTUK JADI AHLI GIFFARINE:

1.Sila email ke nurulhuda.nordin@yahoo.com  atau sms/call 012-2510874 utk order barang @ hanya utk jadi ahli sahaja.

2.Tunggu balasan beserta dgn invoice yg perlu dibayar.

3.Bank in duit ke dalam akaun Maybank .

4.Sila email & sms bukti pembayaran, nama, alamat, no ic beserta no hp .

5. Tunggu dalam masa 1-2 hari utk pos laju atau 3-4 hari utk pos parcel.


TERIMA KASIH, SELAMAT MENYERTAI GIFFARINE MALAYSIA


Tuesday, May 22, 2012

Brainie


Bijirin yang dicampurkan DHA dan carrot berperisa jagung
Kandungan : Cereal Flake, DHA powder dan carot powder
Lazat dan senang dimakan oleh kanak-kanak
Makanan yang dimakan oleh kanak-kanak memberi kesan secara langsung terhadap pembesaran dan IQ. 3 faktor yang memberikan kesan kepada IQ kanak-kanak:-

1.   Nature (semulajadi) - genetic daripada ibu bapa
2.   Nurture - Keadaan sekeliling di mana kanak-kanak tersebut membesar
3.   Nutritioj ( pemakanan) - Diet akan mempengaruhi kesan perkembangan otak kanak-kanak. Makanan yang memberi kesan ini dikenali sebagai " Neuronutrients" 

Cara Pengambilan - Kunyah 1 tablet mengikut keperluan

Terdapat 100 tablets
 
Testimoni salah seorang ahli Giffarine
 Anak Saya Nur Iman berusia 1 Tahun 7 Bulan kalau bawa dia ke Giffarine Centre pantang nampak Brainie mesti dia akan ambil satu , jika tinggi suruh ayah dia ambilkan ... Dia dah tahu bahawa Brainie adalah produk untuknya ... Beliau adalah PEWARIS perniagaan Giffarine saya .....
PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.