Wednesday, December 5, 2012

Crystalline Foundation Stick


Best tau foundation ni, foundation ni mudah nk pakai dan memberi kesegaran pada wajah yang berpanjangan.Selain itu ia juga dapat menutup liang2 roma pada wajah kita dengan cepat dan mudah. So nampak kulit korang lebih licin dan halus la gitu.....tampak gebu, bile korang snap gamba jugak nmpak pic korang nmpak cun je....rmai juga artis dah guna cme diorang tak mention je....make up artis juga guna foundation ni.....yang paling best jugak ia senang nk cuci...tak pyah la nak sental muke korang 2 lame2 kn....huhuhu......ia juga ada 5 pilihan warna....Harganya pun murah je, semua orang mampu beli...
hanya RM 36.00 Sahaja, termasuk postage.....murah kn....so apa lagi order la......(~_^)





Crystalline Foundation Stick Bedak asas yang mudah dipakai dan memberi kesegaran kulit wajah yang berpanjangan. Menutup liang roma dengan mudah dan cepat. 
Ada 7 warna pilihan. 

Untuk Kulit yang putih - putih cina FS31 
Untuk Kulit yang puti h - putih kuning FS32 
Untuk Kulit yang sederhana putih to Medium - putih kuning FS33 
Untuk Kulit yang Medium to sederhana gelap FS34 
Untuk Kulit gelap FS37
Untuk shading FS35 
Untuk highlight FS36


0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.