Thursday, June 7, 2012

Testimoni Lip Treatment


Testimoni Lip Treatment


 Originally Posted by Anekawati
bibir saya dulu slalu kering, berkuping dan npk lebam/pucat...skrg tidak lagi.. ..suke tgk cermin lama2..pasan bibir lawo and merah....heheh....puas ati sgt2...
dulu clalu beli mcm2 lip bam kat watson, hampeh sume..sib bek jupe giffarine ni.. ..dulu kalo nak kaur mesti sapu lipstik sket sbb nak suruh npk pink, skrg xpayah dah..

Originally Posted by wmarz
same2... :lol:
akak,dh smggu saye pkai lip treatmt ni.so far ok.bibir saye dh xkring n x
mggelupas lg dh.bibir rs lmbut n licin je even duk dlm aircond spnjg hari...thanks ye akak...

Originally Posted by micasa
nak bagitau, setelah sekian lama saya pakai liptreatment ni, more than 6 mths,saya antara org pertama try kot...hehehehe...saya perasan ada perubahan dari segi warna bibir.....sebelum ni saya memang tak boleh pakai lipstick yg kaler pale, atau yg jenis lipgloss kaler muda muda, nanti nampak bayang gelap bibir tu...semalam saja saja gi try lipstick lipshine MAC yg kale pale pink...sekali bila try...walllaa!! nampak kaler tu kat saya, takde bayang hitam...
saya pakai lip treatment ni bukan selalu tapi selalu pakai malam sebelum tido, saya sapu mcm massage kasi dia meresap kat dlm kulit....ok tu je nak bagitau sebelum ada gak yg tanya camana kesan lip treatment, saya tak berani komen pasal kecerahan warna bibir, sbb tak nampak kesan....sekarang ni saya berani bagi stetment cam ni..

Originally Posted by Abella07
Barang2 akak dah diterima pada hari Isnin lepas dan dah start pakai pun Lip Balm dan Repairy Treatment tu...
Akak suka gila dengan repairy treatment tu..tak melekit, cepat absorb dan rasa best sangat lepas pakai.. Lip treatment pun best.. Thanks ye..

Originally Posted by zainorniza
niza nk bg testimonial skit psl lip treatment tu...mmg nmpk keberkesanan nye...mcm xcaya pun ada jugak sbb dh merah skit nmpk bibir tu...sblm ni kalau pakai lipstick kaler pinky2 ni xbaper nk nmpk...tp skang ni pakai pinky tu dh macam "aikk nmpk la plop"... :lol: :lol: anyway thx ke diela sbb promo benda ni...niza pakai dh sebulan itu pun ngelat gak...siang dan malam sy pakai...mmg best...lepas ni mmg continue pakai supaya terus pink dan pink...huhuhu...thx luv u lahh!!!

Originally Posted by karisma82
salam kak..
sy pengguna liptreatment tu lebih kurang seminggu dh sy guna.. kesan dia alhamdulillah bbir sy dh xkering lg dh... klu pakai lipstik pn sng je xmcm slalu..
sbb bbir sy jenis kering susah nkpakai lipstik.. so kpd sesiapa yg masih was2 tu..leh la cuba mmg berbaloii

Originally Posted by nur nazrah binti ishak
Baguslah lip treatment ni bibir saya semakin kemerah-merahan...dan dah tak kering lagi macam dulu...Tak rugi saya membelinya...

Originally Posted by eye2
best lip treatment ni... cepat resap,bibir tak kering lagi n smooth...

Originally Posted by imashu
kak,ima nak bagi testi ima pakai lip treatment tu memang elok sbb bibir ima memang pecah2 lagi2 kalau pakai lipstik kekadang tu malas nak pakai lipstik sbb bibir pecah2 tapi selepas ima cuba lip treatment bibir ima dah cantik tak pecah pastu bila ima pakai lipstik tahan lama sampai balik umah,sbb sebelum ima pakai lipstik ima pakai lip treatment dulu pastu baru letak lipstik, memang tahan sampai ke petang,walau pun ima makan apa2 pun tak hilang pun,memang best la .

Originally Posted by ernahairani
Saya guna lip treatment, mmg elokla, sejak kenal dari tahun lepas-2007, sampai sekarang still guna lip treatment dia….memang boleh hilangkan hitam kat bibir & bibir saya kategori kering pun rasa lembut tapi kena rajin sapu la pada awal2 pakai….Dulu mmg merata saya try mcm2 lip treatment, dari yg murah hinggalah mahal tapi tak sangka yg brand dari Thai ni mujarab.Saya baru cuba lip treatment dia je, yg lain-lain tu tak pernah cuba lagi.

Originally Posted by ayuyatie
Lip treatment giffarine ni bila dah sapu cepat je resap then bibir mmg nampak smooth la..if bibir kering dalam seminggu dah nampak kesan...kalau saper yg malas pakai lipstik tu bagus pakai cos xnampak pucat:pompom:

Originally Posted by fudge
Hi,
Dah sebulan saya guna lip treatment. Alhamdulillah, sangat memuaskan...Dulu bibir ada hitam-hitam, slalu terkopek2, kering and mcm2 problem.nak pakai lipstick pun siksa..now bibir dah naturally reddish pink gitu..,pakai lipice sheer dah timbul colour...Thank u sooooo much. I m a customer 4 life!!

Originally Posted by eye2
best lip treatment ni... cepat resap,bibir tak kering lagi n smooth... :P

Originally Posted by fiera 81
Nak bg testimoni skit niii....
Saya pengguna lip treatment tu, dah pakai untuk tube kedua...memang puas hati sgt2 pakai lip treatment nii, bibir tak kering dahhh walaupun duk dalam aircond 8 jam....lembut jekk..so pada korang2 yang belum try tuu, rugi kalau lambat2..
nanti bibir air merah delima dulu tauuu....

2 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.