Thursday, June 7, 2012


Testimoni lagi dan lagi!!!!

kitaran haid Lisa tak seimbang lagi walaupun dah lame kawin =(
So...Lisa try lah untuk bulan pertama....
Alhamdulillah....
mula2 datang haid tu pun dah tak berketul2...
dah lancar jer pengaliran darah...
Lisa suka...Lisa suka...

Lisa teruskan lg minum jus delima ni...next month tu kitaran haid Lisa datang on time dalam masa 28 hari kitaran normal....lepas tu Alhamdulillah....kitaran haid Lisa sekarang dah kembali normal....Lisa syukur sgt...yelaa...kite kan org perempuan...kalau masalah kitaran haid ni tak normal, agak bermasalah laa...

Bila dah minum jus ni, Lisa pun mula perasan...kulit pun dah makin lembap....kulit dah makin moisture gitu...pahtu dah tak sensitif sgt dah....sikit2 kulit dah nampak makin cerah...=) 

***************

Saya minum Jus Delima ni sbnrnya utk kesihatan dalaman, paling penting pengaliran darah yg baik, bukan khusus utk kuruskan badan pun.. tp rupanya khasiatnya juga menyingkirkan lemak... so saya dpt 'all in' sekaligus.. badan sihat, aliran darah elok, muka pun berseri2.. ehemmm 

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.