BERMINAT UNTUK JADI AHLI GIFFARINE???

• Yuran hanya RM35 sahaja untuk ahli seumur hidup (x perlu renew).

• Katalog BM,buku Marketing Plan,Sticker Giffarine,Fail diberi PERCUMA.

• Sila pm/emailkan maklumat yang diperlukan seperti:
-Nama penuh,alamat surat menyurat,no ic,no handset
-Nama suami & no ic
-Nama pewaris & no ic
-No akaun MAYBANK

• Sila email salinan ic yg telah discan dan ditulis "for Giffarine use only" utk langkah keselamatan.

• Anda akan mendapat potongan sebanyak 25% utk setiap barangan skincare, supplement & juga cosmetic.


STEP YANG PERLU DILAKUKAN UNTUK JADI AHLI GIFFARINE:

1.Sila pm utk order barang @ hanya utk jadi ahli sahaja.

2.Tunggu balasan beserta dgn invoice yg perlu dibayar.

3.Bank in duit ke dalam akaun Maybank , sila masukkan email : nurulhuda.nordin@yahoo.com.my

4.Sila paste bukti pembayaran melaui email.

5.Sila pm detail yg diperlukan seperti syarat di atas.

6.Tunggu dalam masa 3-4 hari utk pos laju .



TERIMA KASIH, SELAMAT MENYERTAI WARGA GIFFARINE MALAYSIA.

Santapan Minda

Tuesday, May 22, 2012

Testimoni Jus Delima Granada


Originally Posted by ina_azs
salam dila...saya dah terima jus delima tu, tima kasih yer....hehe..lupa lak nak antar testimoni...alhamdulillah, memang betul kulit anak saya jadi putih kemerahan...so namanya pun cam kulitnya juga, hana humaira....sekarang ni dah nak setahun dah umurnya....orang belah penang ni sebut putih dia ni 'putih serlah'....ramai yang tegur....dan p memana pun mesti orang tegur kulit dia ni...kalu dila nak tengok gambar anak saya dila p lah kat friendster...tapi tu lah...saya sibuk skit tambahan lak mengandung ni, lagi la sibuk dan penat...lama dah tak update...ingat nanti kalu dah x sibuk nak update...ok..lain kali kalu saya nak order lagi bolehkan?...ok..wasalam.

Originally Posted by WindfaLL
Isteri kwn saya ada mimum jus delima ni masa preggy..
Kulit anak dia perghhh.... cantik sgt!
Kalau jadi ahli harga brape ye??


Originally Posted by stargate
anak star ada penyakit kronik..sejak makan giffarine jus delima ni kurang sket demam dia...sebabkan dia sorang je minum kengkadang expired jadi star pun joinlah sekali dalam satu botol tu..apa yang star perasan pecah2 kat kaki dalam tempoh seminggu je star consume kulit kaki dah ok..jerawat pun dah kurang...tapi yang penting immune system anak star meningkat..Alhamdullillah..jarang dah dia dmm


Puan Radhiah Dollah
 -seorang penghidap diabetis dan darah tinggi, sebelum mengamal jus delima, beliau kerap buang air kecil dan badan sentiasa penat dan lemah. Setelah meminum jus delima, beliau tidak lagi kerap buang air kecil dan badan sentiasa sihat malah tidak alami keletihan lagi, penglihatan pun bertambah baik, ALHAMDULILAH...


testimoni lagi...
Saya telah menghidapi penyakit kencing manis selama 3 tahun. Sebelum ni saya sudah banyak menggunakan bermacam2 produk kesihatan. Saya juga ada buat pemeriksaan kat klinik selama 2 kali sebulan untuk melihat bacaan gula dalam darah dan mengambil ubat kencing manis di klinik tersebut. Bacaan gula dalam darah biasa saya dalam 12-19. Dalam 2 minggu yang lepas saya telah di perkenalkan oleh seorang kawan tentang Jus Delima Giffarine ni. Saya telah meminum pagi dan malam. Semalam 30/10/2011 saya telah membuat pemeriksaan kencing manis di klinik. Alangkah terkejut saya bacaan gula dalam darah saya telah menurun. Bacaan masa tu dalam 5.7. Akibat tidak percaya saya suruh jururawat tu buat pemeriksaan sekali lagi sebab sebelum ni bacaan gula dalam darah tidak pernah menurun sampai bawah 10. Hebat sungguh Jus Delima Giffarine. Saya tidak akan duduk diam dan aan kongsi kepada kawan2 yang lain tentang kehebatan Jus Delima ini. Terima kasih Giffarine.

syedila,nak bagi testimoni nie...
Jus Delima rasa mmg sedap. masam masam manis... perut rasa selesa. angin dlm badan kurang.. asyik nak membuang angin jerr 

Originally Posted by myforex
kakak my minum jus delima. muka dia skarang nmpak berseri je.parut2 pon dah hilang.

Originally Posted by timahmulia
sapa2 yang nak kulit muka cantik dan mengurangkan kolesterol dalam darah,cuba jus delima giffarine..tiada jus delima sebaiknya..setakat ni kak tim dah try10 botol dan hasilnya sangatttt…berkesan..baik juga untuk penghadaman,ala2 buang toksin gitu..produknya berkualiti setanding ngan jenama antarabangsa.

Originally Posted by misspelangi
Jus Delima mmg the best ler, bkn nak tpu yer...sblum ni perut agak sdkit boom boom (boroi wlaupun lom kawen hehe), pas mnum kat 1mggu, rasa slim skit ler perut ni hehehe


Tunggu apa lagi, jom order!!!!

5 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.