Thursday, May 31, 2012

HOT!!! GIFFARINE ACTIVITE L-GLUTA & COLLAGEN MAXX

HOT!!! GIFFARINE ACTIVITE L-GLUTA & COLLAGEN MAXX-CERAH, GEBU & TEGANG SELURUH BADAN 


TESTIMONI 1

 

 "nana been using Collagen Maxx n Actvite Glutha for almost 3 weeks.. and so far.. memang OK and ppl pun notice kulit ni gettin better..

since nana dulu kena campak.. ada banyak parut kat muka.. sekarang nampak makin mengecil and kulit makin lembab..


paling notice area siku and kaki la.. dah xkering mcm dulu..


nak kata putis gebu tu rasanya dak la.. tp cerah skit la. maklum la.... nana pun bukan putih.. ala² kelam gak kan.. ekekekke


nak cakap bab jerawat.. nana sebelum ni memang ada juga prob jerawat.. tp lepas amalkan activite gluta kulit memang tegang..


"sapa nak rasa effect ala² botox tu leh la try collagen maxx + gluthatione"

TESTIMONI 2

since makan Activite glutha + collagen ni.. memang notice the +ve effect on skin..

kulit jd flawless (vavavva puji diri) and paling² notice area armpit n neck dah cerah. prev, gelap ms preggy tu.. memang gelap la.. so notice sangat d color changes.


hak ni pulak.. hubby yg notice. skin area ankle n siku main lembab.. kat buku lali tu dulu kering je kulit. now no more..


Saya pun consume glutha+collagen bukan nak bg kulit putih melepak..cuma nak "syncronize" kan warna kulit je.. yg paling penting nak get rid of parut campak yg bertompok² kat badan n alhamdulillah.. within 1 month (actually xsampai sebulan lagi) dah can see d effect.. but, most important kena eat veggie and consume lots of water.. takot panas kan.. lg pun.. these two prods xde effect on BM.. maintain je.." 

 

TESTIMONI 3


dah notice dlm 2 minggu pakai tu, pores kat bahagian tepi hidung dah mengecil.. tapi masa tu belum confident lagi..sbb baru nampak skit je.. pastu beberapa hari ni rasa cam kulit makin cerah.. pastu masa p kelas earobik semalam, member2 suma tegur, kaki ku nampak putih.. hihihi..dalam hati berbunga2 la..
tup2 pagi ni, sorang staf ni pun tegur, muka daku makin cerah..few parut jerawat kat pp pun makin hilang..dia tanya pakai apa.. fae pun citer la guna produk gluta + collagen ni, dia pun cam berminat je.. fae dok hasut dia suh try..
  

TESTIMONI 4

salam kak ...stakat 2week gne gluta ni mmg ada perubahan la...suke sgt......parut luka kat muka dah nak hilang then parut pimples pun dah berkurang then yang bes skali muke nmpk cerah........thanks akak

thru SMS: mmg ada perubahan, kulit badan saya sekata n cerah. part terbakar n luka kat muka mmg dah samar2 skrg...
puas hati la guna produk ni

TESTIMONI 5

apa yg daku testikan selain kulit nampak lagi glowing cam artis gitu...
hat penting bagi ku ialah RAMBUT ku yang GUGUR GILERRRRR sekarang dah kurang gugur....maklumlah kan pas beranak...gugur tak hengat... sekali sikat cam satu sikat penuh ngan rambut jek.. dlm umah nie...bersepah2 ngan rambut ku dr panjang potong pendek...tp masalah tetap sama... tp sejak amik gluta+kologen nie... dah kurang gugur... td sikat...aku tgk adalah selai dua lekat kat sikat.. rambut tak dek bersepah dah dlm umah.... suka bangat.....

 


TESTIMONI 6

salam , nak bagi testi ni dah seminggu lebih ambil activite n collagen max hari ni pegi tempat keja lepas dah seminggu cuti ada member tegur muka akak nampak cerah.....cpat juga ye kesannya mgkin akak ambil 2 biji kot activite untuk bulan pertama ni... nnti kena order lagi he...he..

 

TESTIMONI 7

 

 

-->>tu la kan... sblm makan giffarine tu mmg kulit dah takde jerawat, tapi parut jerawat mmg byk la... pas makan dlm 2 minggu lebih ni dah kurang la parut jerawatnye...
byk beza kan...
time kulit byk probs dulu, mak ayah daku asik sound check jer...
dia kate nanti kalu somi daku carik lain, padan muke...
hahahaha... skrg tidak lagi...
en jasmin sayang daku sorang jer.... ekekekeke
-->>cepat jugak la...
gambar daku hat sblm gune tu ade kat avatar, byk nampak bekas jerawat...
gambar terbaru yg mase gi mini gathering tu la... makin kurang nampak bekas jerawat tu... then kat bawah armpit pun dah makin cerah... kalu dulu mmg gelap la tang tu...
-->> part parut jerawat mmg nampak perubahan...
dah kurang parut jerawat... skrg ni nak tunggu liang pori2 mengecik jer...

0 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.