Thursday, June 2, 2011

TESTIMONI SABUN KURUS & SABUN PAYUDARA

__________________________________________

Kongsi testimoni utk sabun gold dan sabun ijo...

Akak punya kesan2 rekahan lepas bersalin semakin

menghilang....Encik Suami pun dah puji...

__________________________________________

aku dh pakai seminggu mcm ada rasa perubahannya tp

takut perasaan aku jer hehehe... xper kene tunggu 1 bulan dl.

br leh tau terbukti ker idak sabun ni..

________________________________________

jarang leh bersabun lelama..
mandi pun ala kadar sbb nak lama2 dlm bilik air anak dah melalak
tp so far bekas2 selulit peknen kat perut dah pudar..
lemak2 lom nmpk kesan..
dh berminggu,seketul pun lom abis

________________________________________

baru guna dlm 2 minggu..ikut cara2 yg di suruh..

perubahan ketara rasanya kulit makin mulus gitu..cerah..

garis selulit pun makin pudar..

.tang kurus tu baru ada sket terasa kt pinggang bila pakai sluar

________________________________________

aku nak kasik testi aku gak..
dah guna hampir sebulan..dah nak abis seketul
aku kerat2 sabun tu
cara guna:
1 hari 2x sabun..sabun hotspot dan perap sekejap..

kesan seleps guna:
rasa sakit perut dan memerut..
klu sabun pagi..dlm pkl 11 aku membuang..sabun mlm..

pagi esok aku buang..
kiranya 1 hari 2x aku buang..

kesan pada hotspot:
yg ketara tang perut..
tp perut aku tak buncit sgt..klu dlm kedudukan menegak

tak nampak buncit lgsg..hehehe
tp terasa la makin lepernya..efek ni leh rasa masa duduk la..

ketebalan lapik perut menipis..
peha agak firm la..
lengan lom lagi..

_________________________________________

almost 1 week pakai strechmark makin pudar...suka sgt

____________________________________

ok, stretchmarks dekat perut sudah memudar, tapi masih lagi

dalam construction dapi stretchmark kat betis udah sangat pudar
yahuuuuu!!!!

dengan diet sihat and exercise dan jugak menyabun

(sebab mengurut secara tak langsung adalah bagus khennn??),

semalam ahkak sudah menyarung satu jeans ni kan,

dah lama tak pakai - dengan begitu mudah sekali
whooot whooottt!!! best gilers!

_________________________________________

NANTILAH STILL ADA STOCK LG...RAMAI KWN2 SY PUN PUAS

HATI DGN SABUN HIJO..BREAST NAMPAK MCM PENUH N BERISI


________________________________________

salam...nak tanya, sabun ni bole cerahkan celah2 bedah tu x?

salam...ni nak jawab....memang berkesan dan boleh....

________________________________________

Last2 tgoda gak ngn sabun neh n baru seminggu pakai..

aku punyer effect lak asik la kencing...byk lak skali kuar tuh

...penat cangkung..dpt rasa pinggang dh mcm x berbonggol

lagik..suker2!(aku preggy br 4 mgu tp xsapu perut la..just

pinggang ke bawah n lengan jek

________________________________________

rasanya dr segi timbangan tu lambat sikit nak tgk result dia...

tapi kalu loose inch tu confirm leh rasa... sy dah pakai 3 minggu...

sabon dah habis 2 ketul... plg suka lemak kat bra line tu dah

kurang... perut pung terkurang gendut dah

________________________________________


Testimoni customer:

"Dulu2 Frog pernah pakai beli sampai 5 ketul, Fungsi dia bukan la mengurangkan berat pun tapi just menghilangkan garisan2 selulit dan lemak lebih, sebab sebelum ni berat Frog 135kg turun jadi 90kg memang la jadi teruk kulit mengelebeh dan spare tyre sana sni. Tapi lepas gunakan sabun ni, spare tyre berkurang tapi berat still macam tu juga, maksudnya kalau nak flatkan perut ok sabun ni."

_______________________________________


nk hapdet stori pasai guna sabun nie...
seketul da abis..pastu tgh guna sabun yg kedua
la nie...aku cukup suka sbb kesan nyer dah nampak..
peha aku yg cam balak niesuda kecik sket...size suda
ada kurang...itu diakui oleh laki aku...sbb die jer yg
pasan peha aku nie cam balak ker tak...
dan katanya juge...montot aku ader reduce size gak...
itu aku prasan sbb skg nie kalo pakai slack dah
longgar kat part tu..

__________________________________________

baru try sabun hijau & gold ni seminggu
so far, ada gak nmpk sket hasil sabun hijau -

based on asben punya komen
_____________________________________

nk kongsi skit perasaan gmbira..he3 br arini perasan

itam celah peha nk cerah skit..akak pn tgur..best r sabun

ni..bkn takat leh kcik kn tp leh ilangkn mslh len..best2..

----------------------------------------------------

for 1 week sye asyik dok menyental tang lengan je..

so far rase kecik le sket sbb bile pakai baju lame2,

kat lngan tu dah rase longgar sket dah..hihi

________________________________________

nk menghapdet citer nih...aq baru jah menyental sabon

nie dlm 4 ari gitu aq guna 2 x sehari atau kalo rajin 3 x

sehari - lama gak la aku menyental, putar2 kat tmp yg

bermasalah tu kalo mandi..(nk copet punya psl lah niee )

resultnya sungguh membanggakan..hahaha yg aku perasan :-
seluaq yg aku pakai tang peha tu ada longgar sket lah... lg 1
my abe siap tego...nape mont*t ibu nipis sket
(aq mmg jenis tg situ tebal...nk carik pants selalu sangkut

tg sana )aq suke sgt2..dan makin bersemangat nak

mengecikkan mn yg tebal sekian hapdet dr aku utk ms ini

__________________________________________

kebanyakan customer repeat order sbb kesan sabun

tu yg best.. kiranya penggunaan 2 ketul untuk sebulan

pun dah leh kurangkan lemak, nmpk lebih kurus..

______________________________________________

nk menghapdet citer nih...aq baru jah menyental sabon

nie dlm 4 ari gitu aq guna 2 x sehari atau kalo rajin 3 x sehari

- lama gak la aku menyental, putar2 kat tmp yg bermasalah tu

kalo mandi..(nk copet punya psl lah niee ) resultnya sungguh

membanggakan..hahaha yg aku perasan :- seluaq yg aku pakai

tang peha tu ada longgar sket lah... lg 1 my abe siap tego...

nape mont*t ibu nipis sket (aq mmg jenis tg situ tebal...

k carik pants selalu sangkut tg sana ) aq suke sgt2..dan

makin bersemangat nak mengecikkan mn yg tebal

sekian hapdet dr aku utk ms ini

_______________________________________________

Nak bagi testimoni... sejak pakai sabun botanic nih...inci tak

tau lah berkurang ke tidak..tapi yg pasti..kulit rasa lembut dan

wangi sangat..tapi sabun nenen tuh mmg nampak lah...sebab

kwn2 dok tegur... sebenaqnya baru pakai sabun botanik tuh

baru seketoi jah..tu yg rasanya tak nampak lagi kot kekurangan

inci...

________________________________________________

Aku dh pkai sabun ni..mcm xcayee jer laaa aku punye selulit

dh makin kurang...tu pon aku pkai jarang2..tp mmg ade

perubahan tang selulit tu..sukeeee sgtt

________________________________________________

dah berapa lama pakai....
pkai dh nak masok 2minggu lebih..tp mmg dh nampak kurang..
tang peha ni ari tu mmg byk giler selulit..ni kurang dh xbyk mcm
dulu2..balik ni nk sental lg...hrap laa leh ilang sblum aku kawenn
bln nov ni..hehehe

___________________________________________________

aku ade PM hang sbb nak beli...tp tak jadi larr...sbb bila aku ckp

kt akak aku, dia pi beli kt toko jamu dan dia belikan aku satu...

.tp serius laarr..aku pakai kt pelepat aku, jd cerah larr...baru

seminggu jer pakai...thanx to you ok.. forever and ever..and ever..

happy sgt tau...sekarang nie nak pakai sepentot pon confident jer...

__________________________________________________

dah pakai almost seminggu.... yang area paling ketara kat area

peha..perut lom lagi.... tang peha tu..pakai jeans... cantik ajer..

cam laju ajer dia masuk... nampaklah kaki ni cantik sikit..

_________________________________________________

kulit pun rasa firm skit...tapi sabun dah makin nipissssssssssss
...nampaknya kena order lg le....
__________________________________________________
sabun ijau pun best gak bau...tp rasanya cam cepat je effect dia.
..takut terlebih muatan lak...tu yg stop dulu...kang jadi dolly parton
lak...iskkkkkkkk seriau rasanya

________________________________________________

sok cukup seminggu aku guna sabun ni...
hbs seketulll...
mula2 pakai, dlm sehari dua xde rs pape sgt..
pas tu baru ada rs pns n cm gatal2 skt...
hrp2 tu kesan yg positif...tp yg plg pntg, bwh lengan
mcm dh mengecut skt...kl sblm ni cm tebal je
skng dh rs lain skt...mcm mengecik...
betis peha aku pn nmpk mengecut....
hrp2 menjadi...

_________________________________________

sabonnn.... sabonnnnn..... ukur lilit dah kurang ... berat maintain.....

takpe...sabar..guna lagi...sure berat turun sikit demi sikit

__________________________________________

1 comments:

Post a Comment

PLACE YOUR ORDER HERE

Name:
Email :
No. Tel:
Item & Quantity:
Payment with:

This contact form was created by Freedback.